Kesin okunmalı

🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
348m04k.jpg

1zx72as.jpg

Hepsini okudum en sevdigim kitaplarımdır baska cıkarırmı diye bekliyorum yani bide "cennet " var o arkadasımda :cici: konusu ask eski düklerin zamanını anlatır ben hepsini 1 bucuk haftada bitirdim gayet sürükleyici :D

Bir an gelinlik kataloglarına bakıyorum sandım.
Pek roman okumam ama yine de kitap okumak iyidir.

Bu kadının bir kitabına göz gezdirmiştim ayak üstü, gerçekten akıcı bir anlatımı vardı. Ama ne yazık ki Julıa Quınn okumuş bulundum. Soğuttu kadın beni bu tip kitaplardan :/

Judith Mc Naught 'dun kitapların da edebiyata dair hic birşey yok. Hep aynı konu üzerinde yoğunlaşıyor hayal gücü denen şey sıfır

Bunlar cok güzel canım o kadar kitap okurum ama bunları hicbirine degistirmem :) Ezel

Amy o senin düsüncen canım ama bütün kitaplarını okumadan bilemezsin :)

Elysion herkesin zevkeleri farklıdır:) çoğu kitabına göz gezdirmişligim var ancak hep dükler birde o düklere okuyan kisi aşık falan oluyor :D Hep aynı şeyi anlattığını düşüyorum

Amy bu gönderdiklerimin 3 kitabı farklı digerleri aynı devamı gibi ama soy devam ettigi icin daha güzel bence :)

Ben bi tek şunu biliyorum bu tarz kitaplar genç kızların hayatın gerçekleri ile yüzlesince hayal kırıklığı yaşamasına sebep olabiliyor:D Filmlerde oyle:p

Yüreğim seni çok sevdi okuyup sevgilisini terk edip aşk acısı çekmiş insan taniyorum:/:/okuduklarimiz ve izlediklerimiz kazinıyor hafızaya.

Elysion Doğrudur bende severlm dükler prensler krallar :D ama kitapta değil böyle her düşüncesini veriyor kitap oda beni sıkıyor filmlerde böyle adamlar daha iyi sanki :D

Öyle tabi :D bide gercekte olsa :kiki:

Geri