Kesilmeyi Bekleyen 100 Köpek Son Anda Kurtarıldı

Konu sahibi son olarak 3455 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çin'de tüm dünyayı ayağa kaldıran köpek festivali için kesilmeyi bekleyen 100 köpeği yine Çinli bir öğretmen son anda kurtardı.

[YOUTUBE]LenBNK1EdbY[/YOUTUBE]

Kısa süre önce Çin'de köpek yeme festivali düzenlendi. Bütün dünya bu rezalet için ayağa kalktı ama dinlemediler.

SON ANDA KURTARDI
Çinli bir kadın öğretmen o festivale gidip kesilmeye hazır 100 köpeği kurtardı. Tianjin'deki evine köpeklerini getirip kendi eliyle besliyor.

kesilmeye-hazir-100-kopek-son-anda-kurtarildi-7652529_1435_m.jpg

kesilmeye-hazir-100-kopek-son-anda-kurtarildi-7652529_4840_m.jpg

kesilmeye-hazir-100-kopek-son-anda-kurtarildi-7652529_8607_m.jpg

kesilmeye-hazir-100-kopek-son-anda-kurtarildi-7652529_3823_m.jpg

Ta Haziran'ın olayı bu.
40,000 civarı köpek katletti,caniler.

kızlarrrrr sakin olun... korkutuyorsunuz beniii :D

ama kopek yiyorlar :T:

Yanlış bakıyorsunuz olaya efendim. Adamların kültürleri bu şekilde. 3 büyük kıtlık dönemi geçirdi Çin, o dönemde de hayatta kalma içgüdüsüyle yiyebilecekleri her şeyi yediler ve bu kültürleşti.

Sizin yediğiniz kuzu için de onlar, caniler daha büyümemiş koyunu yiyorlar diyorlardır belki?

Ya da yediğiniz sakatatlar- testis, kalp, böbrek, bağırsak- için hıyk ne kadar iğrenç diyorlardır.

Muhtemelen onlar da dediğim gibi dışarıya karşı "ohaa göz yiyor, beyin yiyor iğreeenç" diyorlardır.

O yüzden kültürleri görmezden gelip, iğrençlik, canilik vs demek biraz fazla itici.

yapılan eleştiriler köpek yemelerine değil de, köpeklerin vahşice katledilmesine olmalı

Şimdi canlı canlı suyun içine atmakta gerçekten canice.
Kültürlerini bilemem.
Biz koyun kesiyoruz onlar her şeyi.
Onların bakış açısı daha farklıdır ama karışık nickli arkadaşın yorumu gibi vahşice öldürdükleri için karşı çıkılıyor.

aynen öyle, misal ben her akşam yemeğinden sonra mutlaka kızarmış akrep yerim, çok besleyici ve sağlıklı

mv2ouf.jpg

:D:D

Yanlış bakıyorsunuz olaya efendim. Adamların kültürleri bu şekilde. 3 büyük kıtlık dönemi geçirdi Çin, o dönemde de hayatta kalma içgüdüsüyle yiyebilecekleri her şeyi yediler ve bu kültürleşti.

Sizin yediğiniz kuzu için de onlar, caniler daha büyümemiş koyunu yiyorlar diyorlardır belki?

Ya da yediğiniz sakatatlar- testis, kalp, böbrek, bağırsak- için hıyk ne kadar iğrenç diyorlardır.

Muhtemelen onlar da dediğim gibi dışarıya karşı "ohaa göz yiyor, beyin yiyor iğreeenç" diyorlardır.

O yüzden kültürleri görmezden gelip, iğrençlik, canilik vs demek biraz fazla itici.

haa ben simdi itici oldum anladim

kopwk yiyin gayet normalmis

alışık değiliz, belki o yüzden bu kadar acıdı içimiz.
kıtlık varsa ayrı o zaman zaten mecbursun.
ama şu durumda bu yaptıkları şeyin insanlıkla alakası yok.

Gerçekten insanlar problemli ya, taşak-halk diliyle konuşuyorum- yemek normal, bokun biriktiği bağırsaktan dolma yapıp yemek normal. Köpek yiyince problem.

Anladım hocam.

Bu konudaki hassasiyetlere laf batirmak degil amacim..
Ama bir de su acidan bakalim:
Kopegin mesela koyundan danadan farki ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri