keroLayn ve Lethe tribün yaparsa..

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadin-taraftarin-sahaya-atlayip-gokhani-optugu-macta-fenerbahce-3-gaziantep0.jpg

Çikolata kahvesi saçlı olan keroLayn nasıl sırıtmışsın öyle? :D Ben Fener aşkından sanıyordum meğerse yine bir yakışıklı görmüş ona sırıtıyor. :kiki: Maça gitmek kesmemiş hemen Fenerbahçe kaskolunu pankart yapmışız. :kiki:
Ben de kesin Mert Günok' u gördüm böyle değişik gulumsuyorum. NazLı bjkli ya o bizim kadar çılgın değil tabii. Fener aşkı herkese nasip olmuyor. :dyg:

(Yapamadılar) kldjakjkldjakljdkasj kızları afişe etmeyin kendinizi koyun :D :zuha: :zuha:

fenerlilerin arasında kaldım :D

Saçlarım şimdi daha güzel ama :p
Her halim güzel nan seviyom :p Ayşecim sen yanlış hatırlıyorsun Lugano'ya verdimdi makinayı fotoğrafımızı çek diye hatta yanlış anladıydı önce, onla foto çektirmek istiyoruz zannetti ya hatırlasana !!!!!??????..... :p

Gençler İstanbul yakınlarına atanayım ilk işim kombine almak olacak, sın deplasmanım 2 Aralık 2012 bitsin bu hasret kavuşalım gayrı !?.

keroLayn direk Kadıköy'e atması lazım bizi devletin. :p Kombine alalım her hafta sonu tribün yaparız senle. Arkadaş ta Van'dan gidiyo. :/ Derbilere gideriz.

Doğru Lugano cekiyodu unutmuşum. Biliosun Mert Gunok görünce ben iptal oluyorum. :dyg:

Tamam bana uyar her türlü, tribün olsun çamurdan olsun :honk:

#GFB'sAngelsWasHere :honk:

Benim grubum KFY ! Onları seviyom biz oraya gidelim de az ekşın gelsin KFY'ye. :dyg:

Kfy de iyi de değişiklik yapacaksak vamos'a gidelim. En büyük hayalim. Vamos bien'e katılmak. Sol yumruk havada avaz avaz bestesini söylemek :honk:

Kfy de iyi de değişiklik yapacaksak vamos'a gidelim. En büyük hayalim. Vamos bien'e katılmak. Sol yumruk havada avaz avaz bestesini söylemek :honk:

Gidelim de o da olur. :honk: Alex jubileyi Kadıköy'de yapsın diye bir kampanya imzalama var. Twitterda paylaştım imzala nan onu. :dyg:

Gidelim de o da olur. :honk: Alex jubileyi Kadıköy'de yapsın diye bir kampanya imzalama var. Twitterda paylaştım imzala nan onu. :dyg:

Olm memlekette Alex mi kaldı ki jübilesi olsun :honk:
Uzun zamandır twittera bakmıyorum dur onu da açayım orayı da patlatalım :honk:

Olm memlekette Alex mi kaldı ki jübilesi olsun :honk:
Uzun zamandır twittera bakmıyorum dur onu da açayım orayı da patlatalım :honk:

Vefa borcumuz var. Efsaneler efsanesi o. Kismet olursa o adamın maçına gideriz Şu sınavı kazanim fena projelrim var!

kadin-taraftarin-sahaya-atlayip-gokhani-optugu-macta-fenerbahce-3-gaziantep0.jpg

Çikolata kahvesi saçlı olan @keroLayn nasıl sırıtmışsın öyle? :D Ben Fener aşkından sanıyordum meğerse yine bir yakışıklı görmüş ona sırıtıyor. :kiki: Maça gitmek kesmemiş hemen Fenerbahçe kaskolunu pankart yapmışız. :kiki:
Ben de kesin Mert Günok' u gördüm böyle değişik gulumsuyorum. @NazLı bjkli ya o bizim kadar çılgın değil tabii. Fener aşkı herkese nasip olmuyor. :dyg:
hangisi kero o degilde onu merak ettim:)

Vefa borcumuz var. Efsaneler efsanesi o. Kismet olursa o adamın maçına gideriz Şu sınavı kazanim fena projelrim var!

Doğru dedin. dur bnim planlar seninkini döver :D Bi elim ekmek tutsun pankart manyağı yapacam TGE'ye üye olucam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri