kero kim ki zaten .s.s

Konu sahibi son olarak 1059 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aaaa daha yeni başlamıştık ama olmaz kiiiii

Hakkımda bilmeniz gereken bir diğer önemli konu; iş yeri içim yedek şarj aleti alamayacak kadar fakirim ben yha .s.s doğum günüm yaklaşıyor aranızda para toplayın bi fayf es şarj aleti alıp Gönderin şu garibana gerçi sen kayserilisin zenginsindir tek başına da başarabilirsin :honk:

Hakkımda bilmeniz gereken bir diğer önemli konu; iş yeri içim yedek şarj aleti alamayacak kadar fakirim ben yha .s.s doğum günüm yaklaşıyor aranızda para toplayın bi fayf es şarj aleti alıp Gönderin şu garibana gerçi sen kayserilisin zenginsindir tek başına da başarabilirsin :honk:

itin köpeğeen ossun şarj aleti nedir yaa feda olsun adresi yaz hemen gönderiyorum :)

o zaman bi çay ısmarlarsın yapacak bişey yok :D

Al işte ya kayserili .s.s illa bişi koparcak :honk:
Tamam ya itin köpeen olsun .s.s ama bak pupa mi ne vardı orijinal bi tek orda var forumda ötekiler şarj etmiyo :honk:

Ooo bütün exlerim toplandı konuya :honk:

Ukala Sözler artık bıraktım sevdicek işlerini ya gırgır şamata varsa i'm in :honk:
Sakura kısmetim açıldı yine sayende :dyg:
Nazlı paylaşılamayan kızım kabul et artık .p
Mavera gadasını aldığım trip mi atıyon la sen bana şimdi :dyg:

Benden sonra tutunamadın ama nağğber bence beni özledin benim tadımı bulamadın :dyg:

Bu sorunun cevabını Alcatraza bırakıyorum zira en güzel şekilde cevaplayacağından eminim :dyg:

Kısır demişken biraz sucuk var getireyim mi Alcatraz eski günlerdeki gibi :dyg:
Izmirden Kayseri'ye sucuk da nası bi fantezi olacaksa .s.s

harika yapar parmaklarını yersin...
ama herkese nasip olacagını sanmıyorum :hi:

Maria senin şu an yolman lazımdı hala ne diyon ya .s.s

Alcatraz gel kanks Lethe bana ne dedi :agla:

ne dedi kanks :S

Lethe yi mi yolayim? ?:D
Ağzını ayircaktim az kalsın jgkgkg:D
Ayrıca tayfun benim de kankimmm:hih:

teşekkür ederim paylaşılmak kanki olmuşum.
mutluyum :dyg:

Mavera apple Store yok Kayseri'de forumda pupa diye bi yer var çok ilginç satış temsilcileri var hatta Ordan al oradaki de Çin malı ama orijinal, çalışıyor :honk:

Nazlı orası öyle ama Maria da fena değil hatta haftaya görüşücez onunla :dyg:

Alcatraz kanks neden uyumadın .s.s Lethe benim için "tepe tepe kullan" dedi mariaya ve Maria da hiçbişey demedi :agla:

Hııı ayırmışmışmış .s.s

Mavera apple Store yok Kayseri'de forumda pupa diye bi yer var çok ilginç satış temsilcileri var hatta Ordan al oradaki de Çin malı ama orijinal, çalışıyor :honk:

Nazlı orası öyle ama Maria da fena değil hatta haftaya görüşücez onunla :dyg:

Alcatraz kanks neden uyumadın .s.s Lethe benim için "tepe tepe kullan" dedi mariaya ve Maria da hiçbişey demedi :agla:

ben maria'nın gerekli cevabı verdiğine eminim nan .s.s
Maria Puder bu seni vermez ellere :T:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri