Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allah razı olsun iyiyim saol sen nasılsın :honk:
Sorularına çalış gel bekliyorum tam burda :dyg:
Başım ağrıyor gidiyorum kırıldım. Dislandim. Rencide edildim.
Maria nin kıymeti hep sonradan bilinir zaten.
sabah sabah baya neşeli insanlar dolmuş buraya ben daha ayılamadım bile![]()
O kim nan yine mi laf soktun yine mi itin bi yerlerine monteledin beni .s.s
teşekkür ederim iyiyim bende, hayırlı cumalar
yaşını sorayım mı :asd:
nereye çalışacam işte notum da yook![]()
Sorayım mi diye sorma kararlı ol biraz ya .s.s soracaksan sorarsın cevaplamak istersem cevaplarım zaten .s.s
Yaş kemale erdi sayılır kemik yaşım 25 olup metabolizmam 21 daha :honk:
sakın bana turist ömer izlemedim deme
[YOUTUBE]1xFLD4cJvso[/YOUTUBE]
heee daha genç imişsin ya bu ağır buhranları nereden buldun da ağır işsiz oldun hııı de bahimm![]()
Sorayım mi diye sorma kararlı ol biraz ya .s.s soracaksan sorarsın cevaplamak istersem cevaplarım zaten .s.s
Yaş kemale erdi sayılır kemik yaşım 25 olup metabolizmam 21 daha :honk:
Gençtim yaşlandım işim gücüm var çok şükür ama sonbahar sendromundan mütevellit kendimi işsiz olarak görüyorum :honk:
hissettiğin yaş nedir o vakit :p
senin kimseyle sorunun yok bütün sorunun kendinle galiba işim gücün var ama işsiz hissetmek nedir arkadaş yaa
sıla da olup da gurbet acısı çekmek gibi bişey buu :asd: alemsin ya adın ne peki :p
Bazen kendimi 5 yaşında yaramaz bi çocuk gibi bazen 70 yaşında bir nine gibi hissediyorum ruh halimin kahrını çok çekerim de ben .s.s ama hiç 25 yaşında gibi hissetmedim .s.s üç beş ay sonra 26 olcam yaşlanıyorum sorunsalı sardı şimdi de hala ağzım ayrık geziyorum ölüp gitcem hala aynı tas aynı hamam .s.s
Ay çözdün beni valla iki dkda tebrikler .s.s hakkat tek derdim kendimle .s.s çok çabuk sıkılıyorum bi de .s.s
Adım kero ama resmiyette kerime diyorlar :honk:
:nee::nee::nee::nee:
nine mi diyek kızçe mi diyek kararsız kaldım
5 ila 70 yaş arası fark çok geldi bana:asd:
hmmmm kerime resmiyet illegal yollardan adın kero baaah baah olaylara baak :p
buhranı atlat rahatlıyacan metabilozman hızlı çalışıyor ona yetişemiyorsun biraz daha fazla iş yap sıkıldım deyip otursan çok daha sıkılırsın kendini kontrol etmeyi öğrenne çook konuştum lan been
![]()
Bizde böle ya ya siyahsın ya da beyaz yok hiç öyle biraz :honk: