Kerizler Ülkesi Türkiye .

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten kafayı birazcık olsun çalıştıran çok para kazanacağı bir ortam Türkiye biraz dinden biraz Osmanlı'dan bayraktan girdin mi parayı kırarsın çünkü aktif enayi çok işte Ertuğrul dizisiyle Engin Altan düzyatanın kerizler üzerinden aldığı Beykoz'daki villası not( şimdi birileri çıkar savunur şaşırmayın)
vbBkOO.jpg
[/url][/IMG]

Olm ne kadar meraklısınız kendi ülkenizi karalamaya.
Lan sizene kim ne alırsa alsın hangi yolla alırsa alsın sizene.

Baştan yazdım ben akıllanmaz bunlar

Yabani attığın başlık çok gereksiz. İçeriği kısmen doğru bile olsa kimse açtığın konuyu ciddiye almaz k.bakmada.

Hem onun evli olduğu kişi oteller zincirinin veliahti farkında misin bilmiyoruz:))))

Keriz demenin neyi yanlış valla millet ibretlik neyse bütün enayi ve kerizlerden özürdileirm :)

Bunu bir film üzerinden bir aktörün kazancıyla enayi yada farklı şekilde hakaret vari bir cümle kullanarak bir toplumu o konuma koymak bence saçmadır. Dizi sektörü, film sektörü, show sektörlerinde her zaman kazananlar vardır. Bir survivor yarışmasında her hafta o yarışmada kalan kişiye 4 rakamlı ücretler ödeniyorsa Türkiyede en çok izleyeni olan dizinin baş aktörünün kazancını da yadırgamamak lazım.

Diğer bir husus bir manken bir reklamda 1 milyon TL isteyebilir o parayı veren enayi değil de o markadan giyenler veya reklamı izleyenler mi enayi oluyor. Tartışma yada konu sahibine laf olsun diye yazmıyorum ancak bir konu hakkında karar verilecekse niye öldürüldü demek yerine nasıl kim tarafından öldürüldü demek en mantıklısı.

Bunu bir film üzerinden bir aktörün kazancıyla enayi yada farklı şekilde hakaret vari bir cümle kullanarak bir toplumu o konuma koymak bence saçmadır. Dizi sektörü, film sektörü, show sektörlerinde her zaman kazananlar vardır. Bir survivor yarışmasında her hafta o yarışmada kalan kişiye 4 rakamlı ücretler ödeniyorsa Türkiyede en çok izleyeni olan dizinin baş aktörünün kazancını da yadırgamamak lazım.

Diğer bir husus bir manken bir reklamda 1 milyon TL isteyebilir o parayı veren enayi değil de o markadan giyenler veya reklamı izleyenler mi enayi oluyor. Tartışma yada konu sahibine laf olsun diye yazmıyorum ancak bir konu hakkında karar verilecekse niye öldürüldü demek yerine nasıl kim tarafından öldürüldü demek en mantıklısı.

Konu sadece film dizi sektörü değil din sektörü var bide bu işin milli duygular üzerinden insanları soyuyorlar milllet memnun bu durumdan ne diyelim böyle filmlere dizilere kendini kaptıranlar acaba ne hayaller kuruyordur bölmeyelim ..

Ben dizi, mizi , tv izlemem. Hele böyle b..ktan bir diziyi hiç izlemem. Lakin bu ülkeye hizmet ediyorum. Ülkemize kerizler ülkesi dememelisin.

Gensler sizde boyle seyler almak mi istiyosunuz.

Beyaz isine girin. Sadece tasiyin. Enginin villasindan 10 tane alirsiniz.

Sen türünün son örneğisin malafat

ok daha fazla çıtayı yükseltme istersen o malafatın altında ezerim seni üzülürüz sonra. Türk milletine bok atmadığın bir konu olduğu zaman sana güzel hitap ederim. Ama senin gibi Türk düşmanı Müslüman düşmanı birini gördüğümde sürekli senin o cücük beynini ezesim geliyo kusura bakma karşim.

Kıçı, başı açık öpüşmeli sevişmeli dizi olunca ağzına açık izliyorsundur eminim onların kazandığı para helal de bu adamınki mi battı sana acaba? İnsanı cileden çıkarmayın bıktım buradaki insanların saçma sapan genellemelerinden. Senden ala keriz de göremiyorum ayrıca.
Tabi dini, milli diziler duygu sömürüsü için ama içinde binbir entika, ahlaksızlık barındıran diziler gayet normal. Diziyi izlemiyorum ancak bu tarz diziler olacağına milli duygularımızı yücelten, tarihimizi yansıtan diziler çekilsin elbette neden zorunuza gidiyor? Belki de bu ecdadın torunu olmadığınız içindir. Öyle ise size laf düşmüyor anca kudurup, çamur atarsınız böyle.

ok daha fazla çıtayı yükseltme istersen o malafatın altında ezerim seni üzülürüz sonra. Türk milletine bok atmadığın bir konu olduğu zaman sana güzel hitap ederim. Ama senin gibi Türk düşmanı Müslüman düşmanı birini gördüğümde sürekli senin o cücük beynini ezesim geliyo kusura bakma karşim.

İyice mala bağladın Türk düşmanı din düşmanı siz ki birbirinize düşmansınız başka yerde düşman araman aptallık harbi bu kadar mal olduğunu tahmin etmezdim düşman olsam Türkçe konuşmam Türkçe isim kullanmazdım sen gel benim dili bir kelime öğren de senin Türk toplumunu ne kadar sevdiğini görelim yürüyen mal

Boş zamanlarında kokain mi çekiyor acaba . :S

bir sinema sanatçısı
bir yerli dizide rol alıyor
diziden aldığı ücretle aldığı ev için
bütün ülke keriz oluyoruz ??

çünkü dizinin konusu yada tarihi içeriği ilgimizi çektiği için

Ama sen insanların sanat beğenisini 'kerizlik' olarak yorumladığın için hepimizden daha zeki oluyosun

Bravo Yabani ..
Eşi bulunmaz bir çıkarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri