Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçe'de!

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Sonuçta bu transfer gerçekleşti ve Fenerbahçeliler son yaşanan olayı bile kayıp olarak görmüyorlar, uzun vadede faydası olacaktır. Futbolcuların hep dediğim gibi oyunculukları ile var olmasını desteklerim ve ilerleyen süreçte de dilerim öyle olur.

İnstagram postlarını sildin ama tarih yazdı bir kere bunları napacaksın karakter yoksunu kerem.
Seni adam eden bir yerlere gelmeni sağlayan kulübü geçtim Fatih Terime yaptığın bu hareket senin ne kadar içten pazarlıklı şerefsiz karakteri bozuk ve zayıf bir insan olduğunu gösterir.

Fenerbahçe de Galatasaray da Beşiktaş da yüz yıllık kulüpler tarihleri başarı şan şeref dolu bu kulüplerin hepsi çok şerefli kulüptür ama sen türkiyenin en büyük şerefsizisin.

Hiç anlamıyorum ama geçen fenere gol atan adam değil mi bu

1000037135.jpg

sezon sonu şöyle bir şey gelecek.

Herkes instagram hesabından GS postlarını silmesini eleştiriyor. Çok iyi yaptı aslında. Bu karakterde birinin sayfasında armamızın bulunması kötü olurdu :)

ilk maçında 17 top kaybı. sezon boyunca bol bol göreceğiz.

karaktersiz. bir insan şu paylaşımdan neden rahatsızlık duyar da siler.

Avrupa maçlarında, Ederson Ve Kerem'e çok iş düşüyor.

karaktersiz. bir insan şu paylaşımdan neden rahatsızlık duyar da siler.

Bunu paylaşmaya gelmiştim. Büyük karakter ya maşallah. Vicdansız, aşağılık adam. Bu profesyonellik falan değil paranın köpekliği. Doğuştan Fenerli olduğunu iddia eden bu ahlaksız zat yarın Beşiktaş 2m € fazla verse “sıçtığım bok bile siyah beyaz benim ya” der. Bi de şunu savunuyor Fenerbahçeli arkadaşlar. Yazık

Sinan Engin: "Yunus amacın ne oğlum? Avrupa'da şahane bir gol atmışsın kerata. Bu Kerem'i aşağılama mı, sahip çıkma mı? Bunlar 10 gün önce Kerem ile sarmaş dolaş değil miydi?"

Tümer Metin: "Şampiyonlar Ligi'nde gol atmışsın. Git sevgiline, annene, babana yolla. Bu mesaj derdi nedir? Eskiden taraftara oynamak vardı, şimdi sosyal medyaya oynamak var."

Rams parkta attığı gol sonrası gol sevincini yapıyor ve geseliler çıldırıyor…
Amin

Geri