-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çok tehlikeli sularda yüzerek giriş yapması benim için ayrıca çok manidar..Gözüme çok sempatik gelmeye başladı, değil mi? @Myself![]()
Kesintisiz olumlu bir sürecin dilerim başlangıcı olur ve her yeni gelen oyuncu ile takım çok daha iyi bir noktaya taşınır.çok tehlikeli sularda yüzerek giriş yapması benim için ayrıca çok manidar..
çubuklu formanın ayrı bir ağırlığı var , bizim kerem gibi kanat forvete ihtiyacımız vardı..
umarım o bize biz ona iyi geliriz..
ne zaman malum camia ya gol atar o klasik kerem gol sevinci köşe direğine doğru gidip yapar o zaman benim için sempatikliğin zirvanasına sahip olacak : )
dün ilk maçı olmasına karşın nene yi çok beğendim alveras da keza öyle kumaşlarını belli ettiler..
Assensio ile ederson da gelirse ..
rakip takımlara bile çok sempatik gelebiliriz Left : )
tüm olumsuzluklara rağmen biz buradayız diyo olabilmek başka bir şey..
Profesyonel oyunculuk bunu gerektirir ve bize dürüst oyuncu lazım!Geçen hafta şampiyonlar Ligi'nden etti çok büyük topçu
Seneye Lizbon’da kral
Zaman yine haklı çıkarttı benikerem'i sevmeme nedeni beşiktaş korner direğine vurması. fırsat olur, kerem'i dövmek için sahaya atlarım diye sahaya yakın yerden bilet alıyor.
Başakşehir’de futbolu unuturken gittiği 3.ligde Fenerbahçe’ye gitme isteği vardı. Ali Koç seni çok istiyor diye aklı çelinmiş fakat “Başkan çok yoğun” diyip sürekli sekreterler tarafından oyalanmıştı. Sonrasında futbolu bırakma raddesine gelmiş olmasına karşın Abdurrahim Albayrak, Fatih Hoca’ya Kerem’i göstermiş ve futbola, Galatasaray’a kazandırılmasında önemli rol oynamıştı. Fatih Hoca ise Kerem’e güvendi, yeteneklerine saygı duydu ve gözü kapalı sırtını sıvazlayıp “Çık, oyna aslanım” diye onu yüreklendirdi. O dönem onun sıçrama tahtası oldu ve sonra süksesi devam etti. Ne var ki Kerem zaman zaman gizlediği karakterini (!) ortaya çıkarıyordu ancak bizler “Gençtir, olur öyle” diye geçiştirdik. Marcao olayında neden sorgulamadan Marcao’ya yüklendik hatta sosyal medyadan bi takım taraftar gruplarınca hakaretler, tehditler savruldu. Kerem bizim evladımız dendi, sahipsiz değil dendi. Ne olmuş olabiliri asla düşünülmedi. Ne olursa olsun sahada olmaması gerekirdi orası ayrı tabii.. Fatih Hoca’sına babam dedi, hocası da baba gibi hep arkasında durdu. Akabinde çocukluk aşkına (!) şampiyonluk kutlamalarında galiz küfürler etti, Kadıköy’deki maçta attığı golde taraftarı kışkırttı, Ali Sami Yen’deki maçta şimdiki kaptanı Mert Hakan’a kafa tuttu, onunla kavgaya tutuştu devamında çıktı iğneleyici ve alaycı açıklamalarda bulundu. Benfica’ya giderken “İnsan evinden ayrılır ama evini unutmaz. Ben Galatasaraylıyım. Kaybettiğimizde üzülür, kazandığımızda sevinirim.” dedi. “Yakın arkadaşlarım Fenerbahçeli ben ise Galatasaraylıyım. Bizimki doğru yol, onlar yanlış yolda. Umarım onlar da doğru yolu bulurlar.” dedi. Tüm bunların mükafatı olarak tuttu Fatih Hoca’sıyla fotoğraflarını sildi, Galatasarayla olan fotoğraflarını sildi, Galatasaraylı arkadaşlarını takipten çıkarttı yetmedi dün gece de “Türkiye’nin en büyüğü ve en şerefli kulübüne geldim.” diye açıklama yaptı. Bu olanlar eğer ki Fenerbahçe taraftarının da midesini bulandırmıyorsa bu tür sorunlu ve karakteri oturmamış topçulara milyonlar bağlayarak sportif başarı beklemeye devam edebilir. Başarız ama göz boyama ustası yöneticilere mahkumiyetleri asla sonlanmaz… Hiç sanmıyorum fakat umarım başarılı olur Osimhen parasına malolmuş Kerem Aktürkoğlu. Şayet Fenerbahçe taraftarının daha fazla hayal kırıklığına yerinin kaldığını sanmıyorum.Kesintisiz olumlu bir sürecin dilerim başlangıcı olur ve her yeni gelen oyuncu ile takım çok daha iyi bir noktaya taşınır.
Bu kadar seviyorsa bunca yıl beklemeseydi keşke.Şansı ile beraber gelmiş olsun.
Yeni transferler çok umut verici ve tamamlanıp takıma katkı verecekleri günleri merakla bekliyorum.