Kendisini aldatan kocasından verdiği karaciğeri isteyen kadın.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Müge Anlı hanımın programında kendisini aldatan kocasından verdiği karaciğeri geri isteyen kadın var.
- Daha ilginç olan adam sevgilisi ile gelmiş programa.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Başak ve nevi sayesinde haberdar oluyorum maalesef.

Rezaled 1 olgu.

Kadının asıl derdi karaciğer değil bu rezilliği duyurmak.
Yerinde olsam boşanmam ayol, evlenemesinler. Çocukta evlilik dışı doğsun bakalım.

Diğer kadın hamile mi Başak

Evet. Kadın dediğimiz kişi de daha 20 yaşında.
Babası da adamı vurduğu için hapse girmiş.
Hem kendi ailesini hem adamın ailesini dağıttı, utanmadan “Vermeseymiş karaciğerini, biz çok mutluyuz” diyor :teh:

Bence kadın haklı, zorla söküp almamışlar ya. Hem iyilik yapıp hemde konuşuyor kadın, bu durumda ilginç.
- Ortalık daha da karışacak demek ki, adam madem mutlu geri versin ciğeri, şimdiki kadından alsın.

Bir ülkede akıl ve sanattan çok, servete değer verilirse, bilinmelidir ki, orada keseler şişmiş, kafalar boşalmıştır.

Bence kadın haklı, zorla söküp almamışlar ya. Hem iyilik yapıp hemde konuşuyor kadın, bu durumda ilginç.
- Ortalık daha da karışacak demek ki, adam madem mutlu geri versin ciğeri, şimdiki kadından alsın.

Robot parçası mı bu ayol ondan sök ona tak.
Kadının karnında 40 dikiş varmış kolay mı o ameliyat. Adamın zaten durumu ölümcülmüş. Fenalaşıp hastaneye kaldırılınca nakil yapılmış.
Diğer kadın da hamile, ondan da alamaz.
Pişkin pişkin “ben istemedim onun karaciğerini. Şu an bu kadınla birlikteyim. Biraz gururu varsa boşanır benden” diyor.
Gel de ağzını ayırma bunların :orgu:

Benim anlamadığım olay dünyada erkek mi kalmadı acaba. 20 yaşındaki kadın gidip evli çocuklu bir adamı buluyor, üstelik hasta ve karısından karaciğer almış. Bu kadınlar hiç araştırma yapmadan nasıl birilerini hayatına alıyor, gerçi pişkin pişkin konuşuyormuş. Bazı kadınlarda evli adam hastalığı var, sanırım buda ona yakalanmış.
Kadının yerinde olsam stüdyoda sökerim adamın ciğerini.
Adam tarafından bakınca o da haklı, zorla almadı sonuçta.

Maksat geri almak degil onu toplum onunde rencide etmek, fakat bence kendi daha da rencide oluyor, onlarin cikip herkesin karsisinda biz birbiriimzi seviyoruz demesi onur kirici bir durum. Bi tazminat davasi acsin olup bitenler icin, nafafa da alsin, bosayip gitsin kendi yoluna, sinirleniyorum ben ezik buzuk caresiz kadin gorunce. Hani hayatina devam etmek istese Muge Anli ona is as ev herseyini ayarlar. Neyse ya korler sagirlar birbirini agirlar...

Adam yaşadığı maluliyet için hem devletten maaş alıyor, hem sigortasız çalışarak iş yerinden maaş alıyor.
Müge devletten aldığı maaşı kestirince de çok mutlu aşık olabilecekler mi bakalım, görücez.

Ciğer ikinci planda kaldı sanırım :( kadının ciğerini düşünen yok.

Bundan sonra Müge Anlı izleyeceğim.

söker alırım zehır zıkkım olsun

Evet. Kadın dediğimiz kişi de daha 20 yaşında.
Babası da adamı vurduğu için hapse girmiş.
Hem kendi ailesini hem adamın ailesini dağıttı, utanmadan “Vermeseymiş karaciğerini, biz çok mutluyuz” diyor :teh:

Tam bir biçmiş yav bu.
Keşke ben de bazen böyle olabilsem.

Herif; Ekrem Özmen
Eşi; Melike Özmen
Dostu; Zekiye Altun

Zekiye demek hfhjjk
Cok zeki.
Kadinin ismi de Melike.
Cok manidar.
Ekrem de cok cömert Ask konusunda vdcjj

Başak cocuguna cok iyi düsünerek bir isim koy.
Cunki insanin ismi hayatina bir sekil yön veren seylerden.

Geri