kendisi gibi düşünmeyenlere hakaret

Konu sahibi son olarak 2387 gün önce görüldü
ben bilirimcilerdir egoları tavandır ama onlara hakaret edildiğinde saygısız diye çemkirirler

herkese koyun deyip kendini çoban sananlardır

Bence Türk milletinin sorunu bu dinleme özelliğimiz yok ve sadece benbilirimciyiz malesef :T:

Karşısındakileri sinir ettiklerini sanırlar amaçları da budur .
Ama bilmezler ki karakterlerinin beş para etmez göründüğünü.
Bazılarının vıcık vıcık hallerinden hiç bahsetmiyorum bile.

Anavatanları : Sığıristan
Nüfusu : Çok çok fazlalar
Besin Kaynakları : Tribün edebiyatı ve manşet okur yazarlığı

Aşırı dozda ideoloji almaktan idrakları kapanmış kimselerdir .. Bir şahısa ya da bir düşünceye bağlılıkları "tapınma" derecesindedir .. Dolayısıyla tapındıkları idole en ufak bir eleştiriye bile tahammül gösteremezler .. Ya küfür ederler ya da palalarla saldırırlar ..

şu anda yorumlara istinaden yapılan şey yani hakaret ediyor bende ederim aynı tas aynı hamam hadi ben gidiyom dövüşün

Siyaset konularında çokca var herkesin tuttuğu kendine hala bunu idrak edemeyen beyinlere ne söylesen ne yapsan boş he he deyip geçiceksin başka yolu yok..

konuyu forseti açmış arkadaşlar. hayır yani hatırlatmak istedim. dikkat etmemiş olanınız vardır diye yani. hepimiz birbirimize yardımcı olacağız tabi.

Aynı kişi size facebook tan yazar ve sizin düşünceleriniz için sizinle Kabadayı vari hesap sorar gibi konuşur
Kes yazma dediğinde de
"Sen bana kes diyemezsin" der
Ha başka karşıt düşüncelere tahammülü yok aslında sürekli eleştirdiği şeyi kendisinin yaptığının farkında değildir.
Sonra silinir engellenir itina ile: )

kendı gorusune evet dogru denılmedı mı saldıracak yer arar boylelerıyle hıc konusmamak gerekır nede dogrusunu bılıyor ya :umursama:

Koyun dedikleri aslında onların Çobanlarıdır hissizleştiklerinden farketmezler.
Koyun dedikleri kişiler yada seçtikleri tarafından yönetilirler, kafası gidikler.

(Mesajım koyun diye hakaret eden kitleyi ilgilendirir, panik yok)

Oradan uzaklasip kendilerini ciddiye almadiginizi belirtirseniz bir sure sonra vazgeciyorlar.

Karşıt görüşün savlarının çürütülemediği zaman karşılaşılabilen durum.
Genel itibariyle tartışma konularında, tartışan kişinin tartışma amacına göre bir akışı olur. Bu tartışan zatların amacı doğruyu veya yanlışı bulmak değil de üste çıkmak olduğu durumlarda görülür. En azından ben öyle gördüm.

Aslında gerçeği göremeyenlere karşı beslenen bir nefret duygusu ile patlak verir. Demek istenen; ulan düz kafa bu kadar doğru içinde gidip nasıl yanlışı savunursun? Kafayı duvara vura vura anlatacaksın bunlara doğruyu gerçeği. Evet herkes zeki değil evet herkesin anlama yetisi geniş değil sosyo kültürel etkenlere bağlı olarak çok farklı düşünce yapıları var lakin cahillik şu dönemde çok başka boyutlara ulaştı. İnsan bazen küfür edip anlasana lan ayı demek ister

Geri