Kendinizi yakışıklı / güzel buluyor musunuz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bazen çok güzel buluyorum, bakışlar atıyorum kendime, yanağımdan makas alıp elimde tabanca varmış gibi aynaya ateş falan ederim, üff ateş derim. yaparım yani bunları, gariban sevindirir gibi ama bazen de bu ne tip len derim aynalardan kaçarım. neyse ki en çirkin hallerimizi sadece kuryeler gördü… allah kuryeleri cennete almalı direkt.

Ya ben cirkin olsam odamdan disari cikmam melo sen cirkinsin bide kapimi acion kuryeye.s

Gerci tabikide cirkin deilsindir de sasirdim im shocked ayol

Ya ben cirkin olsam odamdan disari cikmam melo sen cirkinsin bide kapimi acion kuryeye.s

Gerci tabikide cirkin deilsindir de sasirdim im shocked ayol
önce kapıyı açıyordum, alıştılar sanıyordum. son zamanlarda kargoyu bırakıp, kapıyı çalıp ben açamadan asansöre koşuyorlar… sanıyorum ki temassız teslimat özelliği bu :/ meğer çirkinliğimdenmiş, aydınlandım….

Melo sen guzelsin dir ya deme ole ezikleme kendini valag aglicem simdi yiaaa:(

Onlar Aura na kapilip sarhoş olmamak icin kaciolardir sonucta epmek parasi

Melo sen guzelsin dir ya deme ole ezikleme kendini valag aglicem simdi yiaaa:(

Onlar Aura na kapilip sarhoş olmamak icin kaciolardir sonucta epmek parasi
o kadar zenginsin ki aura’yı bir süre audi gibi gördüm anlamlandıramadım…
ne güzel konuştun ya, şu an kendimi aşırı güzel hissediyorum, her kadının hayatında böyle destekleyici bir erkek olmalı. 1tanesin kekem <3

Cansin kekem asla iletisimimizi koparmiyalim seninle bi sen yaniltmadin beni valag. Kekecigim benim
Let's not break our communication with you, Im glad you exist you make me feel good

aynaya bakmadığım zaman evet

Ay bazen de kendimi bi cirkin hissederim. Ne sac duzgun olur, surat boyle bi carpilmis gibi. Ne giysen olmaz. Makyaj olmaz. Resmen cirkinsindir. Genelde regl oncesi olur. Bana bazen baska zamanlarda da olur. Ya da gercekten cirkinim.. bilemedim.

Esmer, kel, göbekli ve 167 boyundayım. Kararı size bırakıyorum ^96

Geri