Kendinizi Sevin

Konu sahibi son olarak 2815 gün önce görüldü
Çok şişman veya çok zayıf olabilirim.
Belki saçlarım dökülmüştür ya da kamburum çıkmıştır…
İyi veya kötü, sahip olduğum tek beden ve ruh şuanda sahip olduklarımdır. Bunu değiştirme şansım, geri verme ihtimalim olmayabilir. Bu suratı taşıyacağım. Bu kollar benim işimi görecek Bu bacaklar beni taşıyacaklar.
Söyleyin bana hanginizin arkadaşı veya ailesi sizi bir ömür boyu sızlanmadan sırtında taşır? Hiç kimse! O yüzden bu dünyada güvenebileceğim tek kişi kendimim. Eğer başka şansın yoksa şükretmesini bileceksiniz.Ruhunuza şükredin çünkü sizi canlı tutacak.
Bu dünyaya hepimiz yalnız geldik.Etrafınızdaki her şey gelip geçicidir.Aileniz, dostunuz, sevgiliniz, karınız ve çocuklarınız… Hepsi bir gün sizi bırakacaklardır. Asla ayrılmayacağın diyenler dünyanın en büyük yalancılarıdır çünkü ilişkiyi bitirmeseler bile bir gün ölüm ayıracaktır onları. Ama sizin doğumunuzdan ölümünüze kadar hiçbir gün ihanet etmeden sürekli yanınızda kalacak tek şey bedeninizdir. Ona ihanet etmeyin ve sizin yanınızda iki üç gün duracak cinslere asla kendinizden fazla değer vermeyin.

biz varız diye Dünya vardır kendimizi elbette sevmek zorundayız biz yoksak hiçbir şey yok

Mukemmel bir anlatim ve aci gercekler.

Platonikliğim üstümde kahretsin

Kendimi çok seviyorum, param az olsa da, çirkin olsam da.
Her şeyin sahibi Allahtır bu canı bize bahşetti sevin kendinizi..

Bir mucizeye ihtiyacınız yok aslında. Bir mucize olduğunuzu hatırlamaya ihtiyacınız var. -demiş üstad. Kendinizi tanıyın ve sonrasında sevin, en önemlisi de inanın.

Kendime vereceğim sevgiyi dağa taşa ovaya harcıyorum ben sanırım.
Çünkü hâlâ sevemedim kendimi. Çok lüzumsuz geliyor insanın kendiyle bu kadar yılışık olması. Belki yarın kendimle sevişmek isterim ama bugün değil.

Ben onu narsistlik derecesine çıkartalı çok uzun yıllar oldu fakat bu durumunda ciddi çarpışları oluyor.

Daha nasıl seveyim.:dyg:

O degil de. Neremizden baslayalim oksamaya :)

Benim gibi düşünen birinin yazdığı yazı.Hoşuma gitti, sevdim.

Geri