Kendinizi eleştiriyor musunuz?

• Kullanıcı Noura
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 1429 gün önce görüldü
Kendinizi elliyor musunuz diye okudum bir heyecanla girdim evet ben de ben de , elleyelim elleşelim ahey ahey diyecektim de yanlış okuma şeysi yabdığımın farkına vararak farkındalığa eriştim.​

Hayır. İnsanın kendini eleştirdiği doğru değildir. Eleştiriyo gibi yapar ayıp olmasın diye

en cok kendimi elestiriyorum cunku cok iyi tanidigim tek insan kendimim
baskalarinin carpistigim noktasindan daha fazlasini taniyamiyorum
kendime yapici ama kinayici mahiyette elestirilerde bulunup sonra bunlari dikkate almiyorum
sonra kendi kendimi dikkate almadigim icin elestiriyorum
mesela cok konusuyorum diye de kendimi elestiriyorum ki okudugunuz uzre bunu da dikkate almiyorum

Çok sık değil ama aynı problemle milyonuncu kez karşılaşıyorsam sorun acaba bende mi diye oturur bir düşünürüm

Gunde en az 3 kere, sabah ogle aksam :D
Yoksa bunyem rahat durmuyor, ruyama giriyor. Hic degilse, uykuma ellesmesin bilincaltim diye aciktan aciktan elestiriyorum ben de :))

Çok uzun bir süre kendimi eleştirdiğimi sanıyordum sonra anladım ki insan kendini eleştiremiyor. Yüzde yüz haksız olduğunuz durumlarda bile savunma mekanizması devreye giriyor.

Kendinle hesaplaşırsın kızarsın vs o çok başka. Kendine eleştiştirmek çok başka bir boyut. Eleştiriyorum dersin yine aslında kendi kendini seçmenin farklı bir şeklidir bu.

O olgunluğa ulaşan zaten bunun mümkün olmadığını da anlar.

Cevremdekileri elestirmekten firsat bulamiyorum :)

Geri