Kendinizi bir gözden geçirseniz, beni sevindirirsiniz. Zira beni siz delirttiniz ^^

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
04.jpg

Bağdat'ın Güneydoğu'sundaki polis üssünde bir Iraklı polis, üsten havalanan ABD ordusu helikopterini izliyor. 'O' an, Irak'taki gerçeğin bir bölümünün özeti gibi... Amerika'nın varlığı ve işgalin Irak'ta kaldırdığı toz, duman; silahın bu ülkenin gündeminde sahnenin gözde yerlerinden birinde duruşu ve terör, şiddet karanlığının Iraklıyı adeta yutuşu; öfke ve çaresizlik ışığının yüz ifadesinde ama özellikle de kısılan gözde kendini göstermeye çalışması. (Carlos Berria / Reuters)

05.jpg

Beyzbol Birleşik Devletler'de tutku derecesinde sevilen bir spor. Bir taraftar, Arizona'da hazırlık kampı yapan Seattle Mariners takımının idmanını izliyor. Sahayı çevrilen tentenin arkasından.... Küçük pencere, meraklı taraftarların değil, belli ki takım yöneticilerinin işi. Hoş bir anlayış... Hem idman sırasında taraftar tantanasının önüne geçiliyor. Hem de taraftarlar küstürülmüyor. Hem ayrıca bu bilgileri verince 'o' an,amerika'daki beyzbol tutkusuna açılan bir pencerenin fotoğrafı da oluyor. (AP Photo / Elaine Thompson)

06.jpg

Kompozisyon açısından çok dikkat çekici iyi bir fotoğraf. Ama 'o' an fotoğrafları genellikle mekanın niteliklerini de taşıyor. Burası Japonya'nın başkenti Tokyo'daki ünlü Ginza Alışveriş Merkezi. Ginza Teknoloji ürünleri ağırlıklı bir pazar yeri.kaldırımdan yürüyen ama camın yapısından ötürü deforme olan adam figürü sanki teknolojinin bu mekandaki ağırlığını yansıtıyor. (Toru Hanai / Reuters)

07.jpg

İstanbul Ticaret Üniversitesi iletişim fakültesi öğrencilerinden İlker Özcivan, Eminönü'nden Üsküdar'a gitmek üzere vapurdaydı. Galata Kulesi'nin fotoğraflarını çekiyordu.ışık yerindeydi ve bir kuş sürüsü de gökyüzünde dalgalanıyordu. İlker Özcivan, yolculardan biri uyarınca deklanşöre basıyor ve bu 'o' anı yakalıyordu. Sanki kuşlar insanların sevgi simgesinin şeklini biliyordu da mükemmel ve şaşırtıcı bir kusursuzlukla gökyüzüne nakşettikleri stilize kalp şeklini görebilecek birilerini umuyordu.

Birazcık sevgiden kime zarar gelir ki,sevin sevilin..

''Asheghi daram zibater az shabhaye estanbool. Ve doorter az aseman.''

"İstanbul gecelerinden daha güzel bir aşığım var. Ve gökyüzünden daha uzak."

acımasızsın isyankârsın
vefasızsın riyakârsın
hem günahsız hem günahkârsın
hayat gibi..

sanki elimi hiç bırakmamışsın gibi
yokluğunda kendi kendime inandım dayandım
sanki kötü sonlu hiç hikâye yokmuş gibi
sonumuzun iyi biteceğini varsaydım, yalandı
havalar da soğuk gidiyor
bu aralar üşürsün sen bilirim
aman dikkat et, aklına yazları getir
ne olur ara sıra haberdar et
pencerelerde bekletme
hayatına elbet biri girecek
mutlu ol onu ihmal etme

198347_10151447657033598_5040559_n.jpg

Allah kimseye kaldıramayacağından fazla yük vermez.

Bu da geçicek inşallah,buda geçicek..

Yalnızlık! Seviştiğin o kalpsiz bedende uyuşturuyor seni..

Gün ağırınca, önce kapıyı çalacaklar meraklılar sonra da kıracaklar kapıyı , sonra da, ne yazık ki iki ayrı beden bulacaklar içeride. iki baş, dört kol, dört bacak ve birbirine sırtını dönmüş iki yürek...

Je viens de loin et vu mon teint, je dois faire les choses bien mais
qui peut me stopper ??
Renier mon identit? je peux pas essayer mais qui peut me stopper ??

Bel bağladığını ömürlerinizin boşlukta savrulduğuna Şahit olduğumda bıraktım huzuru aramayı.!

Gün doğuyor, yavaş yavaş
Çekiyor ellerini üstünden gece
Yıldızlar düşüyor, yavaş yavaş
Ağaçlar devriliyor kederden, içimde

Gün yarım
Güneş yarım
Yollar, zaman yarım
Hep yarım
Sesin yarım
Nefesin yarım
Düştüm, kalktım, hepsi bu, hepsi bu..

Ellerim yarım
Kollarım yarım
Düştüm, kalktım, hepsi bu, hepsi bu
Şarkılar yarım
Sözler hep yarım
Acımıyor canım, hepsi bu, hepsi bu
Dünya yarım
Dualar yarım
Yalandı inandım, hepsi bu, hepsi bu
Kalbim yarım, kalbim yarım
Rüyaydı uyandım, hepsi bu, hepsi bu​

"Her gününüzü hayatınızın son günüymüş gibi yaşayın; bir gün haklı çıkacaksınız."

Gerçek şu ki; saat 12:12 olduğunda kimse seni düşünmüyor, şifreleri 1234 yapan insan hala yaşıyor, Noel baba yok, tam karşıya geçerken kırmızı yanacak, istediğini alsan da aklın alamadığında kalacak, az kalan yemek daha lezzetlidir, pastayı kesen pasta yiyemez, gece tırnak kesersen ömrün kısalmaz ve sakın kendini başka dünyadan zannedip triplere girmeye kalkma.Ne yazık ki pizzanın ambulanstan önce geldiği bir ülkenin en nadide vatandaşlarından birisin sen de.. Hayat işte. O bakımdan diyeceğim o dur ki ; Başımız toprak, sonumuz toprak; mühim olan, çamurlaşmadan yaşamak..

hymm güzel güzel sevdiğim paragraflardan biriydi öylesine atıyım dedim..
neyse,yaşamaya devam sanırım.

Hani ağlamak gelir içinden ama akmaz yaş,hani çığlığın kalır içinde,ölür yavaş yavaş. Hani gözlerin,hani gözlerin kağıtlara dalar,bomboş bakar.Yazmak gelir içinden ama yazamazsın,umursamazlık bir hastalık gibi sarar kalemini kurtulamazsın.Ve anlarsın...
Bedenin özgür kalsa neye yarar?Acıtır ruhunu içinde kalanlar,dönemezsin artık geriye,tek yön seçtiğin tüm yollar..
:hi: :hi: :hi:​

Gerçek şu ki; saat 12:12 olduğunda kimse seni düşünmüyor, şifreleri 1234 yapan insan hala yaşıyor, noel baba yok, tam karşıya geçerken kırmızı yanacak, istediğini alsan da aklın alamadığında kalacak, az kalan yemek daha lezzetlidir, pastayı kesen pasta yiyemez, gece tırnak kesersen ömrün kısalmaz ve sakın kendini başka dünyadan zannedip triplere girmeye kalkma.Ne yazık ki pizzanın ambulanstan önce geldiği bir ülkenin en nadide vatandaşlarından birisin sen de..Hayat işte. O bakımdan diyeceğim o dur ki ; Başımız toprak, sonumuz toprak; mühim olan,çamurlaşmadan yaşamak..

İşte tam da o yüzden
ne eksik ne fazla,kendi halinde bir adam!

tatli dilli olmasina gerek
seni anlasin kafi..

nereden estin sen
basimi cevirdigim her yerdesin

Geri