Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendinizi bir gözden geçirseniz, beni sevindirirsiniz. Zira beni siz delirttiniz ^^
Aşk paylaşılmaz
Anlatsan anlaşılmaz
Yine yandım
Yok olmaz buzlara sarsan da soğumaz
Yine yandım
Tutulmaz, ay bile böyle tutulmaz
Yine yandım
Sorulmaz, ah niye ben diye sorulmaz
Sana doğmuyor ya güneşim,
Ah neyleyim
Sen gittin
Doğmuyor ya güneşim ah neyleyim
Ben bittim
Kalamadın öyle
Ah benle
Kalamadın öyle
Dert bende
Yaralarım öyle çok yerde
Kalamadın öyle kalamadın
Kalamadın öyle
Ah benle
Kalamadın öyle
Dert bende
Yaralarım öyle çok yerde
Yapılır mı böyle, sen söyle
Aşka söyle, aşka söyle
Aşk paylaşılmaz
Anlatsan anlaşılmaz
Yine yandım
Yok olmaz buzlara sarsan da soğumaz
Yine yandım
Tutulmaz, ay bile böyle tutulmaz
Yine yandım
Sorulmaz, ah niye ben diye sorulmaz
Sana doğmuyor ya güneşim,
Ah neyleyim
Ben bittim
Doğmuyor ya güneşim ah neyleyim
Sen gittin
Kalamadın öyle
Ah benle
kalamadın öyle
Dert bende
Yaralarım öyle çok yerde
Kalamadın öyle kalamadın
Kalamadın öyle
Ah benle
Kalamadın öyle
Dert bende
Yaralarım öyle çok yerde
Yapılır mı böyle, sen söyle,
Aşka söyle, aşka söyle
''Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için.
Bu anlamsız yazıda okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek.
Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun?
Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun?
Düşünmen gereken her şeyi düşü...nür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın?
Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl.
Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın. "