Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İçimin en daraldığı zamanlarda tamda öyle yazılar paylaşıyorsun ki canımmm, sağ olasın o varlığınla [emoji4] [emoji4]Hiç beklenmedik anda çiçek açar bağrında.
Nasîp de, Rabbin'e bırak.
İçimin en daraldığı zamanlarda tamda öyle yazılar paylaşıyorsun ki canımmm, sağ olasın o varlığınla [emoji4] [emoji4]
Bu mesaj, tapatalk kullanılarak gönderilmiştir..
Canımmm benimm :srl:
Hissediyorum demek ki=)
Sen de sağolsun canım.
Gitme demenizle, kalacak insan bırakın defolsun gitsin. Kimse için eğilip bükülmeyin. Kormayın kimse yalnızlıktan ölmez..
Bu mesaj, tapatalk kullanılarak gönderilmiştir..
Canım benim ya :srl: [emoji5] [emoji5]Gidene kal diyenler onun gibidir zaten. Giden zaten nasıl yaşaması gerektiğini iyi bilir bundan sonra. Asıl sorun kalanlarda. Kalanlar acaba yalnızlık korkusunu yenemeyecekleri için mi kal diyorlar yoksa onlarda onun gibi acizde öyle bir dostuna, dostumu üzmek için mi kendini eğip büküyorlar![]()
Neyse canısım dedğin gibi kimse yanlızlıktan ölmez ama ben seni görmezsem buralarda üzülürümm :öp:
İşteyim yazamıyorum eve gidince yazıcam bu güzel yazıya ithafen [emoji5]Dalga ile kıyının aşkını bilir misiniz?
Öncesizden başlayıp sonsuza giden
Dalga hep aşka kavuşma özlemiyle atılır kıyıya
Dalga seven,
Kıyı sevilendir .
Dokunur parmaklarının ucuyla sevdiğine dalga
Ve döner hep geriye .
Bilir kavuşamayacağını ama hep koşar kıyıya.
Gelip bi kendimi göstereyim dedim=):oy: