Kendinizi bir gözden geçirseniz, beni sevindirirsiniz. Zira beni siz delirttiniz ^^

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Hastası olduğum turkuazıma geri döndümmmmmm :o

Hep yanımda olan insanlar çokkk teşekkür ederim sizlere onlar kendilerini çok iyi biliyorrr.:hi::hi:

DSCN8015.JPG

İnsanın dünyada ki ahireti kalbidir!
O'nu sakın kirletmeyin...

Kâhraman Araz

Zamanım yok ne demek ?
Gün bana 24, sana 15 saat mi?
Niyetim yok desene şuna ...
Bahane üretmeyi bırakın, sevdiklerinize zaman ayırın.
Eğer bir şeyi gerçekten yapmak istiyorsan
bir yolunu bulursun,
istemiyorsan bir mazeret bulursun.

Eğer seninle uğraşan insan çoksa..

Yaptığın işte ve her mana da hep doğru yoldasındır demektir..

O işte yalnızlık vardır ve doğaldır.

Herkesin kendine göre bir dağı vardır ve herkes kendi dağında yaşar mevsimleri...

Nerede yaşarsan yaşa,
Aklın kimdeyse, yüreğin orada oturur .

Gitme dememle kalsan ne olur..

Gönlün çoktan yola çıkmış bir kere..

Kırdığın kalbin sahibine iyi bak,
yolun muhakkak ona çıkacaktır. . .

Belki birkaç defa daha mutluyken yazı yazmışımdır, sırf yazmak olsun, mutluyken yazamıyor demesinler diye. Tuttuğun takımın kazanması ya da en sevdiğin yemeği yemenin verdiği hazla aynı derecede. Yani haftanın belli günlerinde olan ve bir zaman sonra bunun mutluluk değil, rutine bağlanmış olduğunu düşündüren bir duygu silsilesi. Zamanla hayatın akışı olarak adlandırıldığı her hafta yazamayacağın türden yani. İçinde biraz sihir barındıran bir oyun.
Mutsuzluğuna aradığın kelimeleri bulmak daha kolayken, mutluluk da gittikçe zorlaşıyor. Tam tersi olması gerekirken yine bize olmaması gerekeni doğal karşılamamızı sağlıyorlar. Peki bunların ne anlamı var? Çünkü sen o çimen gözlerinde bana baktığın her zaman içimde süpernova patlaması yaşıyorum. Tüm mutsuzluk bir kenara kalıyor ve her anı gözlerimle teker teker çekiyor ve aynı sırada sana ait olan yazılarımın girişi hazırlıyorum. Güldüğün zaman ise gelişiyor her şey. Sonuca geldiğimde ise kıyamıyorum öpmeye. Hatta bir gün
gazetenin "en saçma suçlar" köşesi olan üçüncü sayfaya "başkası öpmesin diye dudaklarını kesti" şeklinde çıkacağım diye korkuyorum. Venüsten daha parlak olan saçların ise rüzgarın fısıldamasıyla beni sarhoş ediyor olması ise başka bir cinayet nedeni. Cinayetten kastım seni her gördüğümde içimde oluşan süpernovalarla beni parçalıyor olman. Güneşim olsan Merkür'ün olup sana en yakın gezegen olmayı istiyorum. Yanayım; ama senin tarafından olsun, uydum bile olmaz, senden başkasının etrafında dönmem, hem içimde belli bir atmosfer olmadığı için
senden gelen ışınları koruyacak Van Allen kuşaklarına da sahip değilim. Varsın içimde yaşam olmasın, kimse hava almasın, sadece beni yaksan yeter. Dedim ya; alıştığımız mutsuzluklardan çıkıp mutlu olunca bu dünyaya layık olmadığını anlatmak istiyor insan.

m.ü
''Zamparanın Günlüğü'' 'nden alıntıdır..

Rüyama kokunu göndermeyi unutma olur mu?
uyandığımda sen koksun buralar...

Sırf ağzım alkol kokuyor rahatsız olmayasın, prenses uykusundan uyanmasın diye yazıyordum sana.Oysa ki elmacık kemiklerinden öperek "iyi geceler" demek vardı şimdi. Ama kaç kere iyi geçti ki gecemiz...

m.ü
''Zamparanın Günlüğü''

[YOUTUBE]DZcc77SWi7Y[/YOUTUBE]

Yarın çok geç olacak.
Bugün henüz, henüz erken.
Büyüdükçe güzelliğini kaybeden her şey gibi;
Sen de, ben de kaybedeceğiz.

Yarın çok geç olacak.
Bugün henüz, henüz erken.
Büyüdükçe masumiyetini yitiren herkes gibi;
Sen de, ben de yitireceğiz..

Sen yağmurları sevdiğinde; ben vazgeçmiş olacağım.
Bu şehir ismimizi bildiğinde; ben gitmiş olacağım.
Al elimi koy kalbine, seni son kez duyacağım.
Tanrı bizi sorduğunda; ben sessiz kalacağım..

Geri