Kendinizi bir gözden geçirseniz, beni sevindirirsiniz. Zira beni siz delirttiniz ^^

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
-Yaşanan onca şeye -Pay edilen ekmege -Birlikte dinlenen ilk şarkılara -Ceptekini yüleştirmeye -Başlı götlü yatmalara -Damı akan odalarda kurulan hayallere -İlk aşklara -İlk reddedilişlere -Salondaki çekyatta yattıgımız eş dost gezmelerine -Sırf ucuz olsun diye yedigimiz ketçaplı pilavlara -Yoklukta içtigimiz mantarı hep içine düşen şişesinden ucuz şaraba -Kaçak binilen trenlere -Esnaf lokantalarına -Görüşmediğimiz arkadaşlara -Ayrıldıgımız sevgililerimize alayına isyan değil ALAYININ ŞEREFİNE ULAN !!

Cam cama ,can cana..

senin ki çakı ile harakiri .! <-_-> [ Back 2 The Oldskul Front 2 The Newskul ]

İnsan yaratılıştan iyidir. Kötülüğe yönelişi, dış etkilerdendir. Demiş Lu Wang ne de güzel özetlemiş bizleri..

"Ve bir gün kalem diyecek ki ;
Bu kadar yazdığın yeter..!
Artık çiz gitsin..."

- Bob Marley

"Aslında tek sorunumuz; henüz onunla tanışalı bir kaç gün olmuşken ona 'seni seviyorum' diyebiliyor olmamızdır".

Bob Marley

Beni bırakın kendi halime,çok bitkin ve de yorgunum.Terapi ordularını geri çekin artık son günler durgunum..

Önemli olan olması gereken değil, senin ne istediğin.

Kendime yalan söyledim..
Yalnızım bunu ben istedim..
Paramparça bütün aynalar..
İçinde kan revan birisi var..

Yalvarışım bahtıma güvenimden herşey kendiliğinden içimdeki minik çocuk titrerken belki gün gelir aldanırım.sabır
çile çektikçe dile bile bile attığın her adımım gelecek dile
bugünden mi yarınını satın aldın korkarım sonumuz yakın mesafe

Buraya kadar geldim 24 adım
Takma kendimden can sıkıntım
Önceden beridir bir ölüm takıntım
Bunu da yüzüme vurmasınlar
Sade evde yüzüm asık, Dışarıda sempatik takıldım...

Bugün solumdan kalktım ve bu sinirle çok kalp kıracağım gün sonuna kadar belli.!

Benim adım insan,
yakıp yıkarım savaşla.
Omzumda şeytan.!
Kaderim avuçlarımda.

Geri