W
Elmas Üye
asil boyle diyenlerden korkmali, foti istiyoruz….Olsa niye kendime zalım olayım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
asil boyle diyenlerden korkmali, foti istiyoruz….Olsa niye kendime zalım olayım.
Ben de katılıyorum Larişim.. Bana Şırıltılı gibi de diyor olabilirler.... Ama biraz çiş çağrışımı yapıyo gibi. O yüzden kimse bana bişi demesin. umarım hah ettiğinizi bulursunuz......fırıltılı şekşi bir görüntüm olduğunu söylerler... katılıyorum... @Hiç Düşünce senin de fırıltılı olduğunu söylüyorlar mı, sanmam...
Ben de katılıyorum Larişim.. Bana Şırıltılı gibi de diyor olabilirler.... Ama biraz çiş çağrışımı yapıyo gibi. O yüzden kimse bana bişi demesin. umarım hah ettiğinizi bulursunuz......
Sirii bir tek seni gormedim sanirim muhabbet ettiklerimin arasinda, bi foti atsana…..Küstüm oynamıyom
Buna kalbin hazır mıSirii bir tek seni gormedim sanirim muhabbet ettiklerimin arasinda, bi foti atsana…..