Kendinizi beğeniyor musunuz?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ehh işte üzerime şiir yazan kadınları unutmadık kendi çapımda bir namımız var yahhni

size bir anımı paylaşayım
Bir defasında iki kız beni paylaşamadılar kavgaya tutuştular o dedi ben döveceğim öbürü dedi ben döveceğim bildiğiniz benim için kavga ettiler..

Elbette , insan önce kendisiyle barışık olmalı , sevmeli , beğenmeli ki çevresinede o enerjiyi yaysın .
Nursuz nursuz dolanmayın ortalıkta .P

Konuya @Rigor Mortis girmiş, aylardır foruma girmeyen adam sanki bu konuyu beklemiş. Beğenme dedin mi kokusunu alıyor, hoş geldin diyelim :)
Artık bir fotoğraf gelmeli aylar sonra..

Yani soru ekini ayıramıyor olsam beğenmezdim ben.

beğenen
beğendiği yerine
beğendiğini söylesin

herkes beybifeys oldugumu söyler herkes kirli sakal bi insana bukadar yakışmamalı der ama ben pekde begenmiom kendimi ehueheh

Güneş gözlüğü taktığımda özellikle evet çok beğeniyorum..

Evet.
Kaşık kadar suratım var.
Bence cok tatlıyım.
Yapımda emeği gecenlere tşkrlerimi sunuyorum....

Kızlar @Yabani yi mi dövmek için aralarında kavga etmişler? orasını tam anlayamadım. Birlikte dövselermiş ya.

Çocukken çok kafama taktığım bir soruydu. Rahmetli amcama özenirdim. Gövdem kalınlığında kolları vardı. Bende de hiç bir gelişme olmuyordu. Sade boyum uzayıp gidiyordu. Olamadım, olmuyor. Ne yapalım.

Kızlar @Yabani yi mi dövmek için aralarında kavga etmişler? orasını tam anlayamadım. Birlikte dövselermiş ya.

Çocukken çok kafama taktığım bir soruydu. Rahmetli amcama özenirdim. Gövdem kalınlığında kolları vardı. Bende de hiç bir gelişme olmuyordu. Sade boyum uzayıp gidiyordu. Olamadım, olmuyor. Ne yapalım.
Bi tek İsmail anlamış beni oda yanlış anlamış

Geri