Kendinize inanıyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 3683 gün önce görüldü
Yalnızca kendilerine saygı duyan ve kendi kıymetlerini bilenler hayatın tadını çıkarabilir

Kişinin kendisine saygı duyması, kendi değerini bilmesi ve kendine inanması demektir. Kendinize saygı duyup kendi kıymetinizi bildiğiniz sürece, hayatın tadını çıkarabilir ve hayattan tatmin sağlayabilirsiniz. Kendinizi sevilmeye, mutluluğa ve diğerlerinin saygısına değer gördüğünüz takdirde, etrafınıza da sevgi, mutluluk ve keyif verebilirsiniz.
Mutlu olmayı hakettiğinizin farkında mısınız?

Mutluluğun önkoşulu kendinize saygı duymanız ve kendi yeteneklerinize olan inancınızdır. Keyifli ve güzel olan her şeyi hakettiğinize inandığınız sürece, bu keyfi ve güzelliği yaşamamanız için hiçbir neden yok. Tek yapmanız gereken olumlu düşünmek.
Kendinizi kabul edin

Gerçek şu ki, her birey kendisini diğerlerinden ayıran ve diğerleriyle birleştiren çeşitli özelliklere sahiptir. İyi özelliklerinizi geliştirerek kötü yönlerinizi kapatmaya çalışın. Daha dolu bir hayat, keyifli ilişkiler, mutluluk ve aşk için yaşayın.
Görünümünüzü istediğiniz şekilde değiştirin

Genç insanlar hakkında yapılan araştırmaların büyük kısmı, gençlerin dış görünüşlerine yönelik memnuniyetsizliğini göstermektedir. Bunun nedeni ne olabilir? Çünkü gençlerin çoğu kendilerinde olmayana yönlenirler. Oysa sahip olduğumuz özellikleri kabul etmeli, şekillendirmeli ve isteklerimize göre değiştirmeliyiz. Pes etmek yok! Görünümünüz konusunda çok fazla şey yapabilirsiniz aslında…
Görünümümü nasıl değiştirebilirim?

• Kişisel hijyen
  • Yeterli ve iyi uyku
  • Doğru ve sağlıklı beslenme
  • Fiziksel egzersiz ve faaliyetler
  • Alkol ve sigarasız bir yaşam
  • Sağlıklı dinlenme yolları
  • Güzel bir giyim
Kendi değerinizi bilin, kendinize saygı duyun ve hayatın tadını çıkarın!

Her sabah ayna karşısına geçip eccük kendimi sevip gazlıyorum.saçları fönleyip basıyorum sipreyi.grantuuvalet giyinip çıkıyorum sokağa..para peşine..adımlar atarkene sankim yer sallanıyo eyle bi özgüven.sonra bakıyorum ne özel şöför ne özel jet nalet olsun deyip hayata küsüyorum.2 demlik çay içip hayata tutunmaya çalışıyorum.

Geri