Kendiniz Hakkında En Samimi Özeleştiriniz Ne Olur?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
bende de melo gibi var o özellik. karşıdaki anlamamış sanıp tekrar tekrar anlatırım. çözüm üretirim falan. oysa karşıdaki zaten seni anlamış ama çözmek istemiyor. ama yok olur mu bi 16 kere daha anlatırım. o öyle değil diye. salamıyoruz be melom..

Bazen fazla yumusak basli olabiliyorum, daha cok israr edip, istedigimi yaptirmam gerek. Bazen de gereksiz yere israr edebiliyorum.

Ne zaman nasil davranacagimi bilemedigim icin, yer yer kendime guvensizlik gelisebiliyor. Halbuki, su sirkette cogu kisiden daha iyi oldugumu biliyorum.

Ne zaman ki daha insancil yaklasmaya calisip, on yargilarimdan kurtulayim desem, tam da dusundugum konularda kesin bir sorun cikiyor. Olmuyorum ulan insancil filan, hepinizden iyreniyorum moduna gecmek istiyorum o durumlarda :p

mesela melo ve jujudaki özellik bende de var.Sabahtan akşama kadar anlayana kadar anlatırım.O kadar çok anlatırım ki Kemal Sunal'ın filmdeki repliği gibi "restine rest ulan " inatlaşır inadını kırarım. :D

hep olumlu bakarim taki son noktaya gelene akdar

Duygu durumumun hızına yetişemiyorum. Beni en çok ben yoruyorum :(

Çok çabuk sinirleniyorum kırıcı oluyorum
ama hemen sakinleşiyorum
napcaz
sevmiyorum bu durumu

Son düzenleme:
Bazı konularda dünya yansa umrumda değil, bazı konularda dünya yanacak diye ışıksız otururum...

Dünya yansa atesinde mangal yakar.
Yanina da bol limonlu çoban salata

• Üzgün
Tepkiler: f5
Mangal diyince aklıma adana geliyor sadece.. baklava deseydin Antep gelirdi tabi...

Geri