Kendiniz Hakkında En Samimi Özeleştiriniz Ne Olur?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
Istedigim sey icin elimden geleni herseyi yapiyorum.
Bazen etik olmayan seyler de.s

Çok inatçı ve agresifim genel olarak. Bana katlanabilecek insan çok az.

Ulan herkeste çekilmezmiş haaaa. Hepinizden nefret ediyorum.

Kalın kafalıyım. saflıkla aptallık arasında ince bir çizgi var ve ben kıl payı aptallık tarafındayım sanırım. Ayrıca insanları kaybetmemek adına kendimden ödün vermeye başladım. Bu da onları daha kötü biri yapmaya mecbur bırakır oldu. Kısaca Süzme yoğurt oldum şu sıra.

kendimi biraz daha fazla yeniliklere acabilirim. biraz katiyim kendime karsi bos yere

Sağım solum belli değil, ben de bazen bana şaşırıyorum ama oluyor işte napıcan..

Sinirlenirsem telefonu şak diye kapatırım. Orta yol iz dinlemem

kendimi biraz yeniliklere kapatmalıyım. biraz fazla açığım her şeye

Aşk meşk işlerinde rampa çıkamıyorum. Güvenim gelmiyi. Aşk içime bir konsa bir konsa tutuk kalan kalbim tutkuyla dolicik.

benim bir sürü var.
mesela çok konuşurum, gereksiz ayrıntı vermeye bayılırım, modum çabuk değişir ve bunu karşımdakine yansıtırım( oysa karşımdakinin ne suçu var), bazen kalp kırabilir ve bunun farkında olmayabilirim, biraz daha tahammülü yüksek biri olabilirdim vs vs. benim çok ya yazmayayım en iyisi..

Konuyu görmeye gör, başlanıldıysa peşi sıra gelir..

O kadar çok konuşurum ki herhangi bir konu üzerinde verdiğim ayrıntıların dıdısının dıdısına kadar ve bağlantılı örneklerle baş ağrıtıcı bir düzeye getirip ordan alakasız bir konuya ordan da yemeklere sonra finali Zeki Müren ile bitirmeye çalışıyorum neden acaba...(ne saçmaladım ben )

bazı şeyleri değiştirme konusunda daha açık ve sonunu düşünmeden hareket edebilmeliyim. bu değişime açıklığı biraz biraz aşıyoruz ama boğa'ya başak insanız, toprak gibi kımıldamıyoruz napalım... (fay hattına uzağız demek ki) bi de açıklamalarımı ya da yaşanan bir olayla ilgili çözüm odaklı yaklaşımıma bokum gibi cevaplar veren insanları beni anlamaları için zorlamamalıyım. anlamıyorlarsa sal gitsin işte. çözmek istese çözerdi.

Hayvannara karsi olan merhametimin 4 te 1 i insannara yok

bir sürü kusurum var hangi birinden bahsedeyim... hatam herkesi kendim gibi sanshydsgsgag. bazen içten içe "bu kim ulan muhatap alacağım bunu" diyorum, kibir gibi değil bilmiyorum belki de kibirdir, içten içe küçük görüyorum galiba bazılarını. vasıflarımın farkındayım ama o saçma hissi bastırmaya çalışıyorum.

Geri