Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
sevsinler serçim ya… sevelim, sevilelim; bazen de sevişelim..flgj hayat sevince güzel..... az önce @Hiç Düşünce ile 514541 dakikalık telefon görüşmemi sonlandırdım. kapatır kapatmaz @kült ablası na 101641 dakikalık ses kaydı attım. mutluyum.jhfjhg sana da 1415 dakikalık ses kaydı atmamı ister misin? benim hoşuma gider..............
Anlattıklarını duyunca sağa sola savrulurken bne
IMG_1379.jpegIMG_1380.jpegIMG_1384.jpeg

Foruma girince ocakta yemeği unuttum. Ocak berbat:(

Son düzenleme:
Herkes gibi değil Hiç olmayı isterdim. Düşünsenize her ortamda her sohbette varsınız ama hiç işte. Laflarınız kimine mantıklı kimine ağır geliyordur ama hiç işte. Hiçlik iyidir iyi.

Mimiklere biraz takıntılı gibiyim. Gayet hoş bulduğum birini biraz konuşunca itici bulabiliyorum.

Doküman işini sevemiyorum, oldum olası sevmedim. Ben aksiyon insanıyım.

Çevremdeki çoğu kişi 2026 yılı sana iyi gelecek diyorlar ama benim pek fazla inancım yok. Eskiden hayallerim ve amaçlarım vardı çoğunu çöpe attım ben oysa, gerçek olan bu.

İnatçıyım, net ve keskinim. Çok sevdiğim bir dostumu bile en ufak hatasında silebilirim. Ve bu benim zerre umrumda olmaz. Benim içimde çok özel bir yer var orada da kontenjan çok kısıtlı ve neredeyse dolu. Ha bi de "geçmiş sadece mezarlıktır."

Gereginden fazla iyi niyetliyim. Bunun genel anlamda bir faydasini görmedim.
Hic niyetsiz olmak bence bundan iyi.

Depresif kimliğime büründüğüm vakit ne telefona bakarım ne dünyaya ortalıktan kaybolup uyurum. 7 uyurlardan biri de benmişim zaten eskiden. Veya oradaki köpektim.

Ayın son gününü ve ilk iki gününü sevmiyorum. Teşekkürler.

hatalarım bana ait, sorumluluğum da. ama ne suçu devrederim ne de yük devralırım. herkes kendi payına düşeni taşır. ben böyle iyiyim. kızdığım, kızdırdığım, küstüğüm, küstürdüğüm insanlar olmuştur. hepsinin canı gönülden iyiliğini isterim. kendimi seviyorum ve kendimle gurur duyuyorum.

benim duş başlığı bozulmuş
gidip şunu halledeyim ya

Geri