Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Forumda pieta vardı bilenler bilir.
Bana hep dexter deyip dururdu, beni çok da severdi. Ben bilmiyordum o zamanlar dizi kültürüm falan da leştir.
Bi ara bi üye şikayet etmiş onu ''Nyc.'e hakaret ediyor'' diye. Ben de DM atıp sordum Dexter ney Yaprak abla vs. diye. Kötü bir şey demek istemiyorum yavrum demişti.
Neyse Dexter'e başladım. Yarınlar yokmuşçasına izliyorum. 4. sezon bitti.
Ben hayatımda hiçbir yapıttan bu kadar etkilenmedim size yemin ederim. Rita öldü mesela. Bildiğin matem havası yaşıyorum acayip moralim düştü.5. sezona başlayacağım birazdan sanki ölen bi yakınımın hatıra sandığını açacak gibi hissediyorum. Dexter ile de hiç alakam yok bu arada. O ne kadar duygusuz ve empati yoksunuysa bende tam tersi hastalık derecesinde fazla bu unsurlar. Yaprak (pieta) neyimi benzetti acaba..

gerçek şu ki, bazen bir kaşıkla kavanozdan fıstık ezmesi yiyerek " hayatta kalma " moduna geçtiğim oluyor. Önemli olan protein alımı sonuçta.

iki haftadır falan yaşamaya başladığımı hissediyorum

bazen sadece cevap vermek için dinliyorum...
cevap vermek için sohbeti kolluyorum...
en sevmediğim huylarımdan biri...
anlamaya çalışmak için dinlemeye çalışmak istiyorum o anlarda...

Eskiye göre daha sakinim. Deprem günü ölüm ile yaşam arasındaki ince çizgide yürüdük. Ardından başka şeylerle de imtihan edildim ben öyle tabir ediyorum. Hayata adeta sıfırdan başlayıp toparlanmak aşırı güzel bir deneyim oldu. Öldürmeyen acı güç verir muhabbetinin doğruluk payı var. Son 2-3 yılda yaşadıklarımdan ders çıkardım en azından. Halen ulaşmak istediğim hedeflerim var ve her şey çok güzel.^71

Dün metroda "Gel otur abi." diye bir ergen kalktı yer verdi ya şaşırdım. İlk başta oturabilirsin kalkma işareti yapsam da oturdum tabi, on küsür durak ayakta gidemem :)
Zamanın en büyük düşmanım olduğu gerçeğini yüzüme vurmasına gerek yoktu çocuğun.

Geri