Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Bir meyvenin mevsimi gelmemisken veya daha yeni yeni orada burada satiyorken hep ilgimi çeker. Sonrasında tam mevsiminde reyonlarda çoğalınca canım istemiyor. Bugün ilk mandalinami yedim mutluyum bu sene de bu huyumdan vazgeçmedim şükür...

Geçen yine astral seyahatteyim, Venüs'e doğru uçuyorum. Abovv ne göreyim Yusuf Güney uzaylının biriyle nargile içip tavla atıyor bi mekanda. Selam verdim yola devam ettim.

her mac sonrasi yuksek sesle mac yorumunu dinlemek zorunda kaliyorum. Ilgilenmiyorum dedikce israrla anlatiyor :emoji_disappointed_relieved:

En ufak gorulmemis bir bildirim emailim yoktur, hepsi gozden gecirilmis, cevaplar verilmistir zamaninda... Buna outlook bildirimleri de dahill....

Gördüğü rüyaları iştahlı iştahlı anlatanları anlamıyorum. Bu yaşıma kadar sabahında hatırladığım rüya sayısı 2 veya 3 tür. Onları da ben unutmak istemişimdir. Bu bir hastalık mı acaba ?

• Kahkaha
Tepkiler: W
Gördüğü rüyaları iştahlı iştahlı anlatanları anlamıyorum. Bu yaşıma kadar sabahında hatırladığım rüya sayısı 2 veya 3 tür. Onları da ben unutmak istemişimdir. Bu bir hastalık mı acaba ?
O sırada benim rüyaların full hd aklıma gelişi…
Ve ben birçok rüyamı da yaşadım bu arada. Bizim buradaki yaşlılar rüyalar için şey der. “Düş olmadan iş olmaz.”

eskiden mi daha iyiydim
şimdi mi
şu an bilemedim

az önce omuzlarımi öptüm çünkü kendimi çok seviyorum bunu da söyledim önce insan kendini sevmeli bencilce :p

Ekim'e 4 nöbet yazmışlar ikisi c.tesi ve mezbaha

Geri