Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Of ya her şeyi uçlarda yaşamak yoruyo
Dün çok heyecanlıydım bugün geçti bitti mesaj atmasını bile istemiyorum
Süt biter şeker biter sevgi biter mi evrim abla
Evet biter, bitiyo
Bunların hepsi kendine durup düşünme fırsatı vermeden ani karar verip uygulamaktan kaynaklı.....
Nerden biliyorsin diye sorma hiç:D

Of ya her şeyi uçlarda yaşamak yoruyo
Dün çok heyecanlıydım bugün geçti bitti mesaj atmasını bile istemiyorum
Süt biter şeker biter sevgi biter mi evrim abla
Evet biter, bitiyo
şu tabloya genel yorum yapacağım ama linç yerim diye bir yandan da korkuyorum. böyle durumlarda beklentiyi karşılamamak, umduğunu bulamamak olabilir belki ama ben daha çok diğer kısma odaklanıyorum. ilgisini çektim, arzulandım, beğenildim, elde edebiliyorum onu, şimdi sıradakini geçeyim düşüncesi.. kadınlar bunu sever.

şu tabloya genel yorum yapacağım ama linç yerim diye bir yandan da korkuyorum. böyle durumlarda beklentiyi karşılamamak, umduğunu bulamamak olabilir belki ama ben daha çok diğer kısma odaklanıyorum. ilgisini çektim, arzulandım, beğenildim, elde edebiliyorum onu, şimdi sıradakini geçeyim düşüncesi.. kadınlar bunu sever.
Genel insanlar sever bunu sadece kadınlar değil

Ben aslında bir süper kahramanım. Bir soygun olduğunda yada bir kavga, anında olay yerinde biter, olaya el koyar ve kötüleri pataklarım. Masumları ve dünyayı kurtarmak benim işim.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Gürültü kirliliğinden, bağırarak konuşan insanlardan nefret ediyorum.
Mevzu bana bağırması değil, benle alakasız bile olsa sinirleniyorum, direkt fiziksel şiddete varacak düzeyde yükselebiliyorum; inanılmaz geriliyorum.
Karakolluk olmuşluğum var.

ara ara insanlardan nefret etme dönemleri geliyor bana herkesi uzak tutuyor ve iletisimi en aza indiriyorum ne zaman ki canim isterse ılımlı davranıyorum hakkettiklerini veriyorum

Geri