Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunların hepsi kendine durup düşünme fırsatı vermeden ani karar verip uygulamaktan kaynaklı.....Of ya her şeyi uçlarda yaşamak yoruyo
Dün çok heyecanlıydım bugün geçti bitti mesaj atmasını bile istemiyorum
Süt biter şeker biter sevgi biter mi evrim abla
Evet biter, bitiyo
şu tabloya genel yorum yapacağım ama linç yerim diye bir yandan da korkuyorum. böyle durumlarda beklentiyi karşılamamak, umduğunu bulamamak olabilir belki ama ben daha çok diğer kısma odaklanıyorum. ilgisini çektim, arzulandım, beğenildim, elde edebiliyorum onu, şimdi sıradakini geçeyim düşüncesi.. kadınlar bunu sever.Of ya her şeyi uçlarda yaşamak yoruyo
Dün çok heyecanlıydım bugün geçti bitti mesaj atmasını bile istemiyorum
Süt biter şeker biter sevgi biter mi evrim abla
Evet biter, bitiyo
Genel insanlar sever bunu sadece kadınlar değilşu tabloya genel yorum yapacağım ama linç yerim diye bir yandan da korkuyorum. böyle durumlarda beklentiyi karşılamamak, umduğunu bulamamak olabilir belki ama ben daha çok diğer kısma odaklanıyorum. ilgisini çektim, arzulandım, beğenildim, elde edebiliyorum onu, şimdi sıradakini geçeyim düşüncesi.. kadınlar bunu sever.
Çok haklısın işte buna ego deniyor sanırımGenel insanlar sever bunu sadece kadınlar değil