Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Öf yine kulağımın biri kapandı....Çok mutsuzum bu yüzden...

Arkadaş tavslyelerlnl çok dikkate alıyorum.
Çok da pişman oluyorum..

yakın arkadaşlarım hesabımı ödemedikleri için sinirlenirim wc ye gidiyorum diye kalkar kaçarım….

Koreliler ve çin ırkı kesin köpek fare canlı ahtapot yedikleri için onlarin filmlerini izlemiyorum

Dikkat eksikliğim var
Ama karşı tarafı çok iyi dinliyormuş gibi yaparım anlattıklarının yarısında yokum beni kendi diyarımda bırakın

• Alkış
Tepkiler: ne
Israrla yanlış bir tutum sergilesem de, vicdan muhasebemi iyi yapar, acısını çekerim.

4 yil once, bir arkadasla tatildeyken, otelde odamizdayiz. o banyodayken, ben onun bavulu uzerinde oturup, ayna selfisi cekmeye calisirken, bavulunu cokertmistim ve hafif kirilmisti. banyodan cikinca sasirmisti, hep boyle miydi yoksa bavul yeni mi bu hale geldi diye. hic agzimi acip demedim benim onu o hale getirdigimi. hatta bu ayni arkadasimin bir oyuncagini calmistim 1. sinifta. sandalyemin altina saklamistim. ulen o da salaklikti. oyuncagin sandalyemin altinda oldugu gorunuyor. bana o gun de sormustu: ''thalassa, oyuncagimi sen mi aldin?'' diye. ''hayir'' dedim. eh insan yedisinde ne ise, yetmisinde de odur diyelim :liv: :emoji_innocent:

edit: aklima gelmisken kendisine de yazacagim bunlari :d

Banyoda soguk suyun sicaga donmesini beklemek bile sinirimi bozuyor. Genel olarak beklemek bekletilmek ennnnnn nefret ettigim sey. Yavas agir insanlara da bu yuzden tahammulum yok.

sevdiklerime bağım aşırı kuvvetli , bi noktada yoruluyorum..

mister spock, ya da diğer adıyla korkut bey'in de dediği gibi: 'inançlarım gereği, bazı şeyleri tadında bırakıyorum.'

Fanstastik dünyadaki güzel elf hatunlarının günümüz dünyasındaki yansımalarının koreli hatunlar oldugunu düsünüyorum :emoji_sunglasses:

Geri