Psinoza
Bronz Üye
son zamanlarda felaket kilo alıyorum. bir kaç seneye kalmaz kısa, kel, bodur birine dönüşeceğim.
birini bulup evlendim evlendim, yoksa işimiz oldukça zor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Spora başla. Ayrıca erkekler evlenince daha çok alıyor. Sağlam bir aşk acısı işini görür. Ben 10 kilo verdim mesela. Ama böyle ağlamalı zırlamalı bir aşk acısı.son zamanlarda felaket kilo alıyorum. bir kaç seneye kalmaz kısa, kel, bodur birine dönüşeceğim.
Oo enci üstü kapalı bir sitem bir itiraf seziyorum kjkSpora başla. Ayrıca erkekler evlenince daha çok alıyor. Sağlam bir aşk acısı işini görür. Ben 10 kilo verdim mesela. Ama böyle ağlamalı zırlamalı bir aşk acısı.
Örnek canım djjdjjfOo enci üstü kapalı bir sitem bir itiraf seziyorum kjk
spor için vakit yok. aşk acısından sonra oluyor farkındaysan...Spora başla. Ayrıca erkekler evlenince daha çok alıyor. Sağlam bir aşk acısı işini görür. Ben 10 kilo verdim mesela. Ama böyle ağlamalı zırlamalı bir aşk acısı.
O zaman diyet…spor için vakit yok. aşk acısından sonra oluyor farkındaysan...
ben de ters tepti, iştahım açıldı.
Çok önemli olmadığını düşündüğün Bildirimleri kapat yada okundu say kafan rahat ederSosyal medyadan gelen bildirimlerden nefret ediyorum, hepsine tek tek bakmak zorunda hissediyorum o bildirimlerin tamamen yok olmasi lazim, mail de oyle. Insanlarin telefonlarina baktigimda okunmamis bildirim gordugumde sasiriyorum nasil yani ya...diyorum icinden... O rahatliktan istiyorum.
Benim gibi yap görmezden gel okumaSosyal medyadan gelen bildirimlerden nefret ediyorum, hepsine tek tek bakmak zorunda hissediyorum o bildirimlerin tamamen yok olmasi lazim, mail de oyle. Insanlarin telefonlarina baktigimda okunmamis bildirim gordugumde sasiriyorum nasil yani ya...diyorum icinden... O rahatliktan istiyorum.

spam bir sürü mail geldiğinden (gerçi filtreleyebiliyorsun da) mail bildirimlerini anlarım da sosyal medya uygulamalarına ait bildirimlere bakmayan şov yapıyordur, şovcular.Sosyal medyadan gelen bildirimlerden nefret ediyorum, hepsine tek tek bakmak zorunda hissediyorum o bildirimlerin tamamen yok olmasi lazim, mail de oyle. Insanlarin telefonlarina baktigimda okunmamis bildirim gordugumde sasiriyorum nasil yani ya...diyorum icinden... O rahatliktan istiyorum.