Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
son zamanlarda felaket kilo alıyorum. bir kaç seneye kalmaz kısa, kel, bodur birine dönüşeceğim.
birini bulup evlendim evlendim, yoksa işimiz oldukça zor.

Çok sıkıldım her şeyden ve herkesten
Bana yine gülecek bi neden lazım ….

son zamanlarda felaket kilo alıyorum. bir kaç seneye kalmaz kısa, kel, bodur birine dönüşeceğim.
birini bulup evlendim evlendim, yoksa işimiz oldukça zor.
Spora başla. Ayrıca erkekler evlenince daha çok alıyor. Sağlam bir aşk acısı işini görür. Ben 10 kilo verdim mesela. Ama böyle ağlamalı zırlamalı bir aşk acısı.

Bir yıl önce hayatımın en doğru kararını aldım. Uzun zamandır görüşmeyip de hiçbir bağlantım olmayan insanların telefonlarını “kesin bana bir işi düştü, işi düşmese aramaz, kesin bir menfaati vardır” deyip açmıyorum. Telefona bakıyorum biz bu kişiyle en son altı ay önce görüştük altı ay boyunca ne aradı ne sordu ne konuştuk ne de başka bir şey deyip gördüğüm halde açmıyorum. Böylece tertemiz bir düzen kurdum kendime. Böylece zihnimde ekstra kişilere ekstra yüklemeye gerek kalmıyor.

Sosyal medyadan gelen bildirimlerden nefret ediyorum, hepsine tek tek bakmak zorunda hissediyorum o bildirimlerin tamamen yok olmasi lazim, mail de oyle. Insanlarin telefonlarina baktigimda okunmamis bildirim gordugumde sasiriyorum nasil yani ya...diyorum icinden... O rahatliktan istiyorum.

çok sık hasta olmam ama hasta oluncada iyileşmem
dengesizim bazen onun dışında damarıma basılmadığı zaman sakinim

Çok pis dedikodu yapıyorum bu aralar. Allah'ım affet yarebbim!

Sosyal medyadan gelen bildirimlerden nefret ediyorum, hepsine tek tek bakmak zorunda hissediyorum o bildirimlerin tamamen yok olmasi lazim, mail de oyle. Insanlarin telefonlarina baktigimda okunmamis bildirim gordugumde sasiriyorum nasil yani ya...diyorum icinden... O rahatliktan istiyorum.
Çok önemli olmadığını düşündüğün Bildirimleri kapat yada okundu say kafan rahat eder

• Beğen
Tepkiler: W
Benim gibi yap görmezden gel okuma :)

IMG_2700.jpeg

spam bir sürü mail geldiğinden (gerçi filtreleyebiliyorsun da) mail bildirimlerini anlarım da sosyal medya uygulamalarına ait bildirimlere bakmayan şov yapıyordur, şovcular.

Geli"yom" gidi"yom" yom yom yom böyle konuşan ve yazanlara sinir oluyorum

Geri