İvet ivet o değil senin dediğin siyahın eski nicki belaydı dimi kjkhkhkbDur ya @Ahura oradaki siyah benim dediğim siyah mı diyorsun... o kişi bu kişi değil değil mi...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İvet ivet o değil senin dediğin siyahın eski nicki belaydı dimi kjkhkhkbDur ya @Ahura oradaki siyah benim dediğim siyah mı diyorsun... o kişi bu kişi değil değil mi...
O hala forumlarda mi ya... yok ben anlayamadım ilk okuduğumda tsk ederimm *-*Tamam işte o bu siyah o siyah değil
Ayy neden anlaşılamıyorım son zamanlarda nbjbnvhcjckc
İbrahim dediğiniz kişi X ise ve buranın IF versiyonuysa o zamanlar Siyah da bendim.Aklıma takilmisti tamamdır teşekkür ederim
O kadarını hatırlamıyorum beLa nicki de mi akifti aaaaa....İvet ivet o değil senin dediğin siyahın eski nicki belaydı dimi kjkhkhkb
Değil bıraktı forumları falanO hala forumlarda mi ya... yok ben anlayamadım ilk okuduğumda tsk ederimm *-*
Tmm teşekkür ederimDeğil bıraktı forumları falan
Evet x ama sözünü ettiğim başka bir platformİbrahim dediğiniz kişi X ise ve buranın IF versiyonuysa o zamanlar Siyah da bendim.
Şu an aktif olan IF den bahsediyorsanız orada şu an Siyah nicki bana ait ama eskiden başkasındaydı.
Bunu bi tek sen biliyordun..kadınları anlamak cidden çok zor
tekrar büyü yaparız sıkma canını senBunu bi tek sen biliyordun..
Büyü bozuldu napcaz şindiii…!