Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öğlen mi düsürücen sabah miİki yüzlü insanlardan nefret ediyorum
(Maskeni düşcem sıranı bekle minik kuş)
Kuşluk vakti kjkjjÖğlen mi düsürücen sabah mi
İyi namaz kilar gelirim beklemedeyimKuşluk vakti kjkjj
Şılak kız üzerine alınacak en son kişi bile değilsinnnnnİyi namaz kilar gelirim beklemedeyim
Bombayi patlatacagin zaman işarette mi beklemeyim AhuraaaamŞılak kız üzerine alınacak en son kişi bile değilsinnnnn
Vandan ateş yak ben görürüm.Kuşluk vakti kjkjj
Özelinde konfeti paylatayım bari patlayacaksın bu gidişle kjkhkhBombayi patlatacagin zaman işarette mi beklemeyim Ahuraaaam
Olur kahve alip geliyorum)Özelinde konfeti paylatayım bari patlayacaksın bu gidişle kjkhkh
İbrahim abinin forumdaki siyahı soruyorsan o değilBir tane siyah nickli biri tanıyordum ama o muydun değil miydi aklıma takıldı arif miydi Akif miydi adı nicki de siyah miydi ondan da çok emin değilim gerçi... ama matematik öğretmeniydi sanki... fizik de olabilir... sayısal bi şeydi...
Bahsettiğiniz kişi sanırım Ankara'da yaşayan Akif isimli kişi. Ben değilim.Bir tane siyah nickli biri tanıyordum ama o muydun değil miydi aklıma takıldı arif miydi Akif miydi adı nicki de siyah miydi ondan da çok emin değilim gerçi... ama matematik öğretmeniydi sanki... fizik de olabilir... sayısal bi şeydi...
Tamam işte o bu siyah değilYok ya su siyah iste ustteki uye... @Siyah
Aklıma takilmisti tamamdır teşekkür ederimBahsettiğiniz kişi sanırım Ankara'da yaşayan Akif isimli kişi. Ben değilim.