Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben de Elon Musk.Aslında ben multiyim.
Darısı başıma kjkjkhArtık beni ilgilendirmeyen işlere burnumu sokmuyorum.... insanlarin yanlislarini yuzune vurmuyorum...tebessüm edip geçiyorum,sinir krizine girmiyorum milletin hataları yüzünden... kendimi de bir sey sanmiyorum... uslu,kendi halinde bir kıza dönüştüm...
Merhaba Elon Bey,Ben de Elon Musk.
aç kapa düzelir ben yardımcısıyımMerhaba Elon Bey,
Benim Tesla'da şarj sorunu var, yardımcı olabilir misiniz?
DM'den iban atılmıştır...Merhaba Elon Bey,
Benim Tesla'da şarj sorunu var, yardımcı olabilir misiniz?
Daha ne kadar para vereceğim.. defolu araba sattın..DM'den iban atılmıştır...

Öfff angaraya diye okudum galiba yavaş yavaş Ankaralı olmaya başladımAngarya iş yapmaktan nefret ederim. Kazanç elde edilmeyecek herhangi bir işi yapmak yük gelir. Yapasım gelmez, ertelerim, kaçarım.
Valoda 5.kişinin 2dk wcye gidip geliyorum dedikten sonra 121.saniyede oyunu başlatmak gibi bir hissanalda uzun uzun yazılar okumaktan nefret ediyorum
gider kitap okurum
uzun uzun metinler yazmaya üşenmiyor musunuz gerçekten :dd
kimsenin de keyifle okuduğunu düşünmüyorum bu arada
Gelmesini bile beklemiyorum başlatıyorum anca buluyor zaten -_-Valoda 5.kişinin 2dk wcye gidip geliyorum dedikten sonra 121.saniyede oyunu başlatmak gibi bir his
al bi stajyer….Angarya iş yapmaktan nefret ederim. Kazanç elde edilmeyecek herhangi bir işi yapmak yük gelir. Yapasım gelmez, ertelerim, kaçarım.