Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Her seye karsi toleransim cok dustu.
3-5 gun uyku paklar ancak beni

Yaşın verdiği bir durum mu biliyorum ama bir kaç yıldır madden hayattan uzaklaşmaya başladım. Hiç bir maddi beklentim yok. Huzur ve maneviyat aşırı önemli oldu benim için. Böyle daha sağlıklı ve huzurluyum.

İstanbul'dan Bursa'ya gitmenin 100 yolu varsa, çoğu kişinin gittiği en mantıklı ve efektif yolu düşünmem. Geri kalan 99 yolu ince ince düşünür, o 99 tanesi içinden kendime göre en mantıklı (!) olanını seçerim. Sonra çevremden biri ''Ya Murat şöyle daha mantıklı,efektif bir yol vardı onu niye seçmedin?'' diye sorduğunda gayet içten bir şekilde şaşırır, hakikaten çoğu kişinin seçtiği o yolu neden seçmediğimi sorgularım.
Zihinsel işleyiş olarak bu tarz garip mallıklarım mevcut.

Reelde sevdiğim birileri var değer verdiğim uzaklara gidince yada uzun süre görüşmeyince özlüyorum onlar da özlüyor fakat asla aramıyorum görüşme talep etmiyorum geri dönüşler vefasızsin diye oluyor kimisi kırılıyor sessizce içinden buna üzülüyorum..

Normalde uzun konusmalarda konsantre olup sonuna kadar dinleyemiyorum, cok nadir insanlari bu sekilde dinlerim, bunlardan biri Murat Bardakci galiba hayraniyim.... Boyle belgeleri bulup tak tak insanlarin onune serip anlatmasina bayiliyorum .p

Yemek yerken hicbir şeye tahamul edemem soru sorulmasina filan
Kesinlikle sofrada konusmam muhabbet etmem
Yemege konsantre olurum
Yemek yerken rahatsiz edilmeyi hic sevmem bozarim direkt.

Seda Sayan diyor ya ben çorap kadınıyım diye.
Ben de terlik adamıyım arkadaşlar... Sen seversin,sevmezsin fakat benim için vazgeçilmez... Elimden gelse her yere terlikle giderim. Annemle bu konuda çok tartisirdik. Deli olurdu sürekli terlik giymeme. Deli sanacaklar seni, spor ayakkabı falan giy derdi. Desinlerci bir kadındı; tipik bir Karadeniz annesi . Ayakkabı tercihinde de kıyafet tercihinde de bakış açım ayni: "Siyah,bordo ekseninde sade,üstüme oturdu tamamdir" Tesiste full ofiste oldugum günler takım elbise kombosu yapmam tam cinnetlik... Önümüzdeki Pazartesi mesela... Gömeliğimi ütülerken annemle yaşadığımız kavgalar aklıma geldi.

Şimşek çakiyorsa ya sağa koşuyorum ya sola koşuyorum bildiğim bütün dualari hatmediyorum çok korkunç

Geri