Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
''n'apiyorsun aksama kadar odanda anlamiyorum ki'' diyenlere, sadece su gorseli gostermek istiyorum:
1711963072737.png

kiz kardeslerimle ayni yatakta yatmak zorunda kalinca, o asabi olan abla ben:
''pis ayagin bana degdi.''
''koca gotun bana degdi. CEKIIIIIIGGLLLL.''
''pis kokuyon defol.''
ve nicesi

Herkesin kızdığı insanlara genelde kızmam; insanların değişeceğine inanmam ve onları öyle kabul ederim.
Kızdığım, o insanları bir şekilde konuşturan ve çevreye maruz bırakan kişiler.
Tamam daima akıl küpü olacak degiliz ama insan hiç mi düşünmez 'buna bi seyler anlatiyorum acaba ne bka yarıyor' diye.

Kendimi her zaman çok sevdim ve özel hissettim her zaman da öyle olacak hatta bu beden de ve bu ruhta olduğum için Allaha şükrediyorum ayrıca yeşil gözlerimi de çok seviyorum iyiki varım : )

ah be teyzecim. ben de senin izledigin gibi izliyorum yarismayi. evet, bu da ben.

ara ara twilight serisini bilmem kacinci defa izleme sevkim geliyor, ssst, kimseciklere soylemeyin. acik alanda taslanmayi goze alamam.

burnum hiç ultra alerjik değilmiş gibi her şeye yumuşatıcıyı bastıkça basarım ve bunu yaptığım için şu an yastığım tarafından suikaste uğradım. vereceksek de kendimize zararı biz verelim, KİME NE… hiç kimse kendimle benim arama giremez.

Bu saatlerde nedense hep uykum geliyor. İyi geceler:) Öpüyorum.

Ezan okunduktan sonra uyuyamıyorum.

Hâlâ dışardayım ayhhh yağmur kar sular seller durduramadı beni ahahaga bir sn önce eve varsam iyi olacak

Maskülen giyim tarzı bana çok yakışıyor klasik tarzı kaldıramıyorum taşlar tuşlar

Yazdığım hiçbir şey yalan değildir. Yazdığım hiçbir şey, kendi düşüncem de değildir. Ne yanlış şeyler yazarım ne de kendi hissiyatlarımı yazarım.

Her şey çok karışıktır. O yüzden, kimse benden bir şey anlamas.

Tek gerçek, foruma devinim katmaktır.

Bir kaza geçirdiğimde hastahaneye gittiğimde birilerinin beni arayıp AA noldu geçmiş olsun diyerekten panik yapmaları ve ölecekmişim gibi davranmalarından nefret ediyorum herşey abartı üstüne kurulu Türkiye de sinir oluyorum

Geri