Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
36 yaş üstüne selam vermiyorum
Yemek yerken sohbet etmeyi sevmem yemeğe konsantre olmuşum ne soru soruyorsun ulan

İş için ayrı, siyaset için ayrı, ev ve gündelik için ayrı derken giyinme odam karma karışık halde..
Benim aklimdan gecti aslinda sana soylemek cok resmi giyiniyorsun hic usanmiyor musun diyecektim. Sonraaa amaaaan nilu kendine bak esofmanla ortalardasin dedim. ( ama tutamadim her zamanki gibi dilimi)

Benim aklimdan gecti aslinda sana soylemek cok resmi giyiniyorsun hic usanmiyor musun diyecektim. Sonraaa amaaaan nilu kendine bak esofmanla ortalardasin dedim. ( ama tutamadim her zamanki gibi dilimi)
Bulunduğum ortamlar onu gerektiriyor maalesef Nilu hanımcım :) günlük hayatta baya rahatım yoksa ama iş ortamı ve siyaset resmiyeti gerektiriyor. :)

• Beğen
Tepkiler: W
Söz anlamaz Pikachu, yemiş ketçabı
Aman Pikachu, canım Pikachu
Köyümüze getirdin, birkaç Raichu
...

Bu elim türküyü ne zaman dinlesem, efkârlanırım ve kendimi white tea içerken bulurum doğrusu.

Kin tutamıyorum bu bazen canımı sıkıyor bazende iyiki diyorum:)

• Öpücük
Tepkiler: ne
Kendimi sever sayarım bazen aşık olurum sonra terk falan ediyorum kendimi. Benim derdim kendimle!

burcum yengeç
yükselenim kova
güneş yengeçte
ay yengeçte
merkür yengeçte
venüs ikizlerde
mars boğada
jüpiter aslanda
satürn başakta
uranüs akrepte
neptün yayda
plüton terazide

hakkımdaki gerçekler .p

Alıntıdır, sesleniştir, bu tarz sanalî olgulara 2 gün, 5 veya 14 güm sonra dönerim, zaten şapşaptan yazsanız, onu görmem bile 8 saat sürer, çünkü ben hemen bakmam, sonra demesinler, Mastor'un içi beni çekiyor?

Benim içim sadece çitos çeker, o da peynirli olursa, bana peynirli çitos alacak vomın humanı ile hemen nikah kıyabiliriz. Ay bendem iyisini mi bulacaksın? Naz etme işte.

Senelerdir burdayım bir kez sadece bir kez yanımda olan beni anlayan birini görmedim hep ben mi kötüyüm hep ben mi gerçekten. Amacınız bunu yapmak ise yalnızım evet üzgünüm kötüyüm ben.

Geri