Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Eger bir konuda stresliysem, evde teror estiriyorum resmen. Hele de uykusuzsam, o zaman iyice artiyor bu durum :d Kesin ya bir seyleri duzenlerim, ya bir seyleri atarim. O sirada da siradan herkese laf sokarim. Yas aldikca da bu evden bir seyler atma perileri s1klasmaya basladi, yakinda evdekileri de atacagim diye korkuyorum :d

son 1,5 yildir en sevdigim cikolata ara ara satilmamaya veya hizli tukenmeye, stokta bulunmamaya basladi. bu benim icin kitlik doneminin basladiginin isaretidir. ben bunsuz yapamam ya. yaparim da, eririm, mutsuzlasirim, o en cok sevdigim tat seysini kaybederim.

LIDL, KENDINE GEL VE BIR SEYLER YAP. BEKLIYORUM DORT GOZLE CUNKU. SEVDIGIM CIKOLATANIN BASKA YERLERDE SATILAN CAKMA VERSIYONU VEYA ICERIK DEGISIMINE UGRAMIS OLANINI HEMEN ANLIYORUM VE YIYEMIYORUM. LIDL, LUTFEN. BIR SEN VARSIN.

sundan bulan, aynisindan, paketine kadar ayni olmali, bana acil gondersin:

1709586290214.png

Şu sıra ramazan öncesi yoğunluktan beynimin 40 parçaya bölünmesinden midir nedir önemli bi numuneyi azot tankina attirmayi unutmuş olabilirim.
Atılmamışsa sabaha kadar pert olur.
Bak şimdi vesvese sardi beni.
Tesise dönsem alarmlari boz, şifreli,güvenlikli alanlara gir bi de bunun için savunma ver.
Uyu bakalım şimdi.
Ya var ya kanser olmamam mucize benim.

Şu sıra ramazan öncesi yoğunluktan beynimin 40 parçaya bölünmesinden midir nedir önemli bi numuneyi azot tankina attirmayi unutmuş olabilirim.
Atılmamışsa sabaha kadar pert olur.
Bak şimdi vesvese sardi beni.
Tesise dönsem alarmlari boz, şifreli,güvenlikli alanlara gir bi de bunun için savunma ver.
Uyu bakalım şimdi.
Ya var ya kanser olmamam mucize benim.
Güvenliği ara atsin

83 yasina gelip, mutfakta hala iyi olamayip, bana akil vermeye calisanlara karsi yine boyle olurum:

her muhabbetten 5dakika içinde sıkılmaya başladım.

hep aynı şeyler, en son bi arkadaş ortamında hans zimmer konusu açılınca 2-3 dakika konuşmaya mecal bulmuştum.

son 8-9 aydır benim gözlerdeki ışık gitti usta. oysa ki parlardılar zifiri karanlıkta.

dur ben bunu günlüğüme yazayım .

Evdeyken anormal derecede çok hapşırıyorum. İşteyken kesiliyor. Eve alerjim olmuş.: ))

aşırı sevgi dolduğum anlarda dişlerim kamaşıyor ve sevdiğim şeyi mıncırıp, sıkarken patlatmak istiyorum. bu hissi kedim olduğundan beri inanılmaz yoğun yaşıyorum. iyice ele avuca gelmesiyle birlikte her kucakladığımda mıncırarak hayvanı kaçırıyorum. fasulye yediren teyze ürkütüyordu ya beni sjhjh, şu an ''kov bostancı mocha'yı yemesin yaş mamayı'' diyen biri olarak kadını biraz anlıyor gibiyim...

"Navigasyona gerek yok ben belamı bulurum"

Bazen şu söz yaşam tarzımmış gibi hissediyorum. Adım attığım yerde olay oluyor

Normalde akmayan burnun toplanti esnasinda sahlaniyor. Burun ile heyecanin bir iliskisi olmali....

Normalde akmayan burnun toplanti esnasinda sahlaniyor. Burun ile heyecanin bir iliskisi olmali....
senin böyle bir anın vardı sanırım. kağıdın üzerine düşmüştü : /

• Üzgün
Tepkiler: W
İki ismim var.
Babam hariç herkes Murat der

Nerde üzülen yada haksızlığa uğrayan birini görsem ondan daha çok savaş veriyor kötü oluyor ve tavır alıyorum ne olacak benim bu aptallığım

1600-1700 yillari arasinda ingiltere'de baba yaga olsaydim, yine beni tutuklayip yakmazdilar. o derece inaniyor insanlar bana. asla benden kotuluk, hata veya yanlis cikmazmis gibi (dikkat ettigimiz konular, evet). ciksa bile hizlica affedilir, gormezden gelinir veya duzeltilir, halledilir. bu durumu hic kotuye kullanmadim btw. icimde bir gram manipulatiflik yok desem de dogru degil aslinda. 0,5 gr var :d

Son düzenleme:
Geri