Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kişilik bozukluklarına sardım şu sıra.
Aha yukarıdaki post borderline bulgularindan biri mesela fakat insanların dikkat etmediği nokta, bir bulgu komple kişiyi ilgili kişilik bozukluğuna mensup yapmaz; ilgili bulgu bi çok olguda olabileceği gibi belli limitlerde sağlıklı bile olabilir. Mesela narsistik davranış gostermek kişiyi cat narsist kişilik bozukluğu mensubu yapmaz. Narsist davranış gösterebilen çok olgu var; psikopatlar da gösterebilir mesela ya da kişi gayet normaldir o an kıllığına öyle davranmistir falan.
Psikiyatrinin şüphesiz en heyecanlandıran kısmı kişilik bozuklukları; psikoz ya da nevrozlari fizyopatolojik olarak daha kolay aciklayip konuyu kapatabiliyorken, kişilik bozukluklarını anlamanız için daha cok insanın özüne, köküne inmeniz gerekiyor.
nasil bir cocuktun diye soranlara orneklerle gosterebilecegim video ve fotograflar var. iste instada su videoya denk geldim ve guldurdu, hatirlatti. evet, biz de oyleydik.
okulda, tam olarak ilk okul 7. sinifta, iki arkadasla pussycat dolls - beep sarkisinda yaptigimiz dans gosterimizde biz, utanmadan arlanmadan, podyumlarda:
vedikte yukselenimin aslan burcu olusu bir o zamanlar belli oluyormus :d
Tum gece mide agrisindan uyuyamadim, kahvaltiyi sadece corba ile yaptim. Mide agrim gecer gecmez, yine gozum dondu ve her seyi yemek istiyorum Allah’im bir insan niye hic akillanmaz :p
Bu şehrin zeytinyağsızlığından dolayı eski vilayetin önünde üstüme ayçiçek yağı döküp kendimi ateşe vereceğim. 1 yaşımdan beri kebapla besleniyorum artık yeter, şu menülere zeytinyağlı koyun ya.
Sevdiklerim de dahil daima olmasa da bazen cezalandırıci bi insanım, merhametsiz de olabiliyorum bu konuda.
Bazı hatalar ağlak uzlaşılarla,özürlerle telafi edilemez; aksi halde karşı taraf %90 bunu suistimal edecek, benzer bir hatayı daha şiddetli bir şekilde size geri sunacaktır. Bazı hataların öğretici olması için kişinin burnunun sürtünmesi gerektiğine, canının yanması gerektiğine inananlardanım.Sonsuza dek yolları ayırmak ta bir seçenek.