wanderlust
Bronz Üye
Hep kendi işimin patronu olmak istemişimdir, yazık ki hala olamadım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
www.instagram.com
Bazen dayak falan istiyorsun gibi bi yorumladım ben şu an. Şöyle bir saçının başının yolunması var gibi gibi. Yok mu? Emin miyiz? Peki taam taam..ailem ve arkadaşlarım birçok konuda fikrimi sorar. herhangi bir konuda ne düşündüğümü önemserler. bütün ikili ilişkilerinde 'sen olsaydın ne yapardın?' diye danışırlar, çoğunu da uyguladıklarına şahit olurum. tüm bunlar yaşanırken, bazen kendime gram faydam olmadığını fark ediyorum, özellikle uygulama konusunda. herkese verdiğim aklı, bazı durumlarda kendim kullanamıyorum. değişik biriyim.
Bazen cok sacmaliyon, gercekten.Bazı bağlar ve o bağlara yüklenen anlamlar belli bir sınırdan sonra bana aşırı salakça geliyor.
Aile bağları olabilir, ebeveyn evlat bağları olabilir ornek olarak mesela. Her zaman sinirlarim oldu, ihlalinde 'ama anne, ama baba, ama kardeş' edebiyatlari bi anlam ifade etmedi benim için. Etmemeye de devam ediyor. Deneyimlemediğim sanırım bi evlat kaldı. Evladı için kendi hayatını mahveden ebeveynleri kirmadan eleştirirken (evlat evlat olsa eleştiri gelmez tabii ki) "bi gün baba olunca anlarsin" şeklinde karşıt eleştiri alıyorum. Ne olacak acaba? Gökten bi ışık huzmesiyle özel saydam bi bağ mı belirecek? Hiç sanmıyorum ya. Bi gün baba olursam -ki düşünmüyorum- hayatimdaki her rol gibi bu rolü de en iyi şekilde ihya eder, iyi bir baba olmak için tüm sınırları zorlarım. fakat çocuğum buna rağmen bana ve cevresine envai çeşit zarar verirse (kız erkek fark etmez) sanmıyorum ki hayatımdan def etmeyeyim.
Edilmemesi gerektiğinin kutsanmasi bi tek bana mı salakça geliyor anlayamıyorum. Bu salakça fedakarlık bi tek insanlarda var. Diğer memeliler kapsamlı düşünebilse bize götüyle gülerdi muhtemelen.
Bazen cok sacmaliyon, gercekten.
Haritan öyle demiyor, bu bir.Nesi sacma
Cidden ciddi ve uzun bi cevap bekliyorum