Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü

Kendiniz hakkında bir gerçek yazın.​

Kendimi severim çok severim çok seviyorum :p

"Ben demiştim" demeyi seviyorum ve iş hayatında çok sık yaşıyorum bunu.

beyaz showun sarkilarla yasayan adami gibiyim

2024’te bir dal depresyon alir miyiz .p Ben hic bir sey anlamadim bu yeni yildan ya, ki bu sene 12’ye kadar bile uyanik durdum :/

her şeyden haberim olur

baleyi biraktigimdan/buyuk bir ara verdigimden beri ayaklarim boyle:
1704195278575.png

ayak parmaklarım güzel
misafirlige gidince ayagımı masaya uzatırım direkt.
ki herkes bu şaheseri görsün diye

hava -7 derece ve evet, tekrar "mis gibi" sozcugunu kullanacagim, bu aralar cok kullaniyorum, ama hakikaten mis gibi bir soguk var ya. -21 derece havada, rusya'dakiler gibi kendimi buzlu suyun icine atip, yuzesim var. normalde sicak havalar bana asiri iyi gelir, bu defa soguklar bana iyi geldi, geliyor.

+ su anda trendeyim ve oturdugum yerin dibinde, ciddi ciddi dibimde biri dikilmis duruyor. ustelik bu kadar yer varken. ayaga kalkip, alttan cenesine yumrugumu "anlamadan" degdiresim var. tovbe est ya rab sen koru. bu agresif dusunceleri al aklimdan.

• Kahkaha
Tepkiler: W
hakkımdaki gerçekleri bilecek kadar kendimi tanımıyorum.

gerçeklerimi çok iyi biliyorum kendimi tanıyorum

cocukken sevmedigim seyleri simdi yemeye basladim brokoli falan yogurtla biberle iyi gidiyo

ailem ve arkadaşlarım birçok konuda fikrimi sorar. herhangi bir konuda ne düşündüğümü önemserler. bütün ikili ilişkilerinde 'sen olsaydın ne yapardın?' diye danışırlar, çoğunu da uyguladıklarına şahit olurum. tüm bunlar yaşanırken, bazen kendime gram faydam olmadığını fark ediyorum, özellikle uygulama konusunda. herkese verdiğim aklı, bazı durumlarda kendim kullanamıyorum. değişik biriyim.

ailem ve arkadaşlarım birçok konuda fikrimi sorar. herhangi bir konuda ne düşündüğümü önemserler. bütün ikili ilişkilerinde 'sen olsaydın ne yapardın?' diye danışırlar, çoğunu da uyguladıklarına şahit olurum. tüm bunlar yaşanırken, bazen kendime gram faydam olmadığını fark ediyorum, özellikle uygulama konusunda. herkese verdiğim aklı, bazı durumlarda kendim kullanamıyorum. değişik biriyim.
bi dur
dusun
kendine sen olsaydin napardin diye sor
sonra cevapla
ve uygula (fonda motivasyon muzigi)

Geri