Uzun saçla uğraşmayı sevmiyorum. Toplanabilecek kadar uzun olsun, kontrolü bende olsun.: )Seni hep kısa saçlı hayal ediyordum... tam hayallerimdeki gibisin...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Uzun saçla uğraşmayı sevmiyorum. Toplanabilecek kadar uzun olsun, kontrolü bende olsun.: )Seni hep kısa saçlı hayal ediyordum... tam hayallerimdeki gibisin...
Sana da bir "neyyyy" desem, nasıl anlarsın acaba? : )))@döngüsel
birbirinize yürüyor olmanız hoş değil...
iki hanımefendi de benim radarımda lütfen ayrılın...
ikinizde hayallerimdeki gibisiniz.![]()
ben öyle anladım hemen engeli koyuvereyim dedim :dSana da bir "neyyyy" desem, nasıl anlarsın acaba? : )))
Tek taraflı yürüme bile mevcut değil. Yani bilemedim, ne diyeceğimi.ddddd
@döngüsel
birbirinize yürüyor olmanız hoş değil...
iki hanımefendi de benim radarımda lütfen ayrılın...
ikinizde hayallerimdeki gibisiniz.![]()
buzdolabını açıp boş boş bakıp geri de kapatıyor musun...Mutfaga bisi almaya gidip ne alacagimi unutunca 10 saniye boyunca mutfakta boyle duruyorum;
Ekli dosyayı görüntüle 116161
Anne evindeyken dondurma kaplarinin icinde dondurma olmayabilir diye 4-5 saniye dusunuodum. Sonra icinden bir kalip beyaz peynir cikiyordubuzdolabını açıp boş boş bakıp geri de kapatıyor musun...
EVLENİNCE GERÇEKTEN DONDURMA KAPLARININ İÇİNDE DONDURMA OLUYOOOOOAnne evindeyken dondurma kaplarinin icinde dondurma olmayabilir diye 4-5 saniye dusunuodum. Sonra icinden bir kalip beyaz peynir cikiyordu
Sirf bu sebeple dondurma yedikten sonra kaplarin atilmasi talimatini verdim evde.EVLENİNCE GERÇEKTEN DONDURMA KAPLARININ İÇİNDE DONDURMA OLUYOOOOO
Ahahaha uykuyu yakaladık mı kaçırmıyoruz :dCanım sıkılıyor evet @Leviathan 'e sarayım dedim de tavuk gibi erkenden uyudu sanırım eküri de yok ufff napcaz sindi![]()
burnuma kötü kokular geliyor.iyi koku alırım.