hsjdjdkd
Altın Üye
Bendim işteYok yüzüme yerse diye verdim o da kimdi hatırlamıyorum
Artistlik öyle kıroca yapılmaz ama
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bendim işteYok yüzüme yerse diye verdim o da kimdi hatırlamıyorum
DiyorsunnnBendim işte
Artistlik öyle kıroca yapılmaz ama
Ben isteyenlere bile ne yalan uydursam da vermesem diyorum. Sen şak diye yazdın jfnfnnf cesursun tebrik ederim. Bir daha yapma öyle şeyler. Burada her türden insan var…Hayatta kaybetmekten korkabilecegim birsey kalmadı. Aramak isteyen arasaydi
Yok yüzüme yerse diye verdim o da kimdi hatırlamıyorum
Ben isteyenlere bile ne yalan uydursam da vermesem diyorum. Sen şak diye yazdın jfnfnnf cesursun tebrik ederim. Bir daha yapma öyle şeyler. Burada her türden insan var…
Paran çoksa yarenle bize ver. Biz harcarız. Hem sana dua ederiz. Dolandırılmak isteyeni de ilk kez gördüm… fjjfjbelki arayıp dolandırırlar beee.
ne kadar lazım gönderelimParan çoksa yarenle bize ver. Biz harcarız. Hem sana dua ederiz. Dolandırılmak isteyeni de ilk kez gördüm… fjjfj
Şaka yaptım be. Teşekkürler. Dikkat et seni kandırmasınlar hfjfjne kadar lazım gönderelim
Şaka yaptım be. Teşekkürler. Dikkat et seni kandırmasınlar hfjfj
O şeytana pabucunu ters giydirir merak etme sen kjkhkhŞaka yaptım be. Teşekkürler. Dikkat et seni kandırmasınlar hfjfj
Kendini adam sanandan diye de güncelleyelim…Zeki sanan erkekten daha evla