Kendini TDK sanan üyeler

Konu sahibi son olarak 3038 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakkımızda
Türkçe katlinin önüne geçmek, ağızdan çıkan ile kulağın duyduğunun aynı şey olmadığının farkındalığını arttırmak için adımlar atan gönüllüleriz. Biz bu işi severek yapıyoruz. Biz güzel bir aileyiz.

-

Referanslarımız

T%C3%BCrk_Dil_Kurumu_logo.png

-

Çözüm Ortaklarımız

s-8826889a600d575b653381530761d9313384c7a1.jpg

cin-ali-1-cin-alinin-ati1.jpg

-

Kariyer
Bizimle çalışmak ister misiniz?
report.gif
tuşuna basarak, CV'nizi bize gönderebilir; hebele hübeleyle geçen hayatınıza, sağlıklı bir Türkçe'yle devam edebilirsiniz.

-

İletişim
Aşağıda bulunan bilgilerimiz vasıtasıyla bizimle iletişime geçebilir ve sorularınızı yöneltebilirsiniz:

3vb54s_z.png

Bağlaç olan -de'ler ayrı yazılsın bana yeter... bir de bütün 'şey'ler.. alim olacak değiliz bu saatten sonra..

CV' mi gönderdim. Umarım raporladığımı düşünüp konuyu silmezler :/

Şaşar beşerim. Elimden geldiği kadar dikkat etmeye özen gösteriyorum. (Keyifli hallerimde cümle kaymalarım olduğu doğrudur.:u2::u4:)

Ufak yanlışlar neyse de iki cümleyi bile doğru düzgün yazamayan insanları dikkate alamıyorum, maalesef.

Daha bağlaç olan de’yi yazamayan insanlar var. Ne yapalım yani?

Açtığı tek mantıklı konu olabilir xd

Dayanamıyorum bazen ben yapıyorum bunu :gamer:

Bu kendini tdk sanan üyeler de kelime yanlışları yapıyor he diyip geçmek lazım

Benim de çok hata yaptığım oluyor fakat katledercesine sosyal platformlarda kullanmak sadece saygısızlık.

bkz: daha doğduğu, yaşadığı, benliğine benlik, kimliğine kimlik katan o en önemli aracı "adam" gibi kullanmayanlara dert olmuş mevzu

ekleme: kimse sizden tez düzeyinde Türkçe yazmanızı beklemiyor zaten. Ama en azından üniversite okumuş olmanıza rağmen, iki kelimeyi bir araya getirip, "adam gibi" cümle kurmasını ve yazı yazmasını öğrenin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri