Kendini övmezse ölecek hastalığı

Konu sahibi son olarak 3041 gün önce görüldü
İnsanı elden, ayaktan düşüren çok kötü bir hastalık. Sırf çeneyi etkiler. Bugün de çok tatlıyım, süperim, ne de güzel divayım, öyle de müthiş ciciyim. Kaşlarım birer ok, sen yaraladın beni zalım bok.

giphy.webp

ay bu benim. cidden çok tatlıyım, süperim, divayım, müthiş ve ciciyim. :tatlı:

malumat hanıma katılmaya geldim. ay bu ben.

Bu ben değilim, müthiş gerizekaliyim.

İftihar edilesi insan hastalığı. Bu hastalık sahibi er ya da hatun kişi en az beş kez yavrulamalı. Genleri insanlık adına büyük bir övünç kaynağı, sonraki nesillere aktarılmalı. :p

c9116cf6dbdeecb67b2e6ea2a1d2aae9.jpg

Ben tipten kaybediyorum ya. Ama olsundu. Güsel kıslar instagram'a falan geçebiliriz. :p

Imrendigim hastalik. Benimki de tam tersi kendimi herkeslerden once ben yermeligim hastaligi. Evlerden irak :T:

O kadar yıl boşuna mı okudum,böyle bi hastalık mı var
benim neden haberim yok Ln :D

Yeni çıktı bu. Bilim dünyası şokta. Hastalığın ilk üç ayında teşhis edilebilirse, tedavisi gerçekleşebiliyor.

yaaa :nee:
bana belgelerle gel,söylemlere inanmam :D

şairin dediği gibi
ben senin
sen benim
neyimizi sevdik anlamadım

Ya simdi normalde ben cok durust oldugum icin bu konularda gercekleri saklayacak degilim cunku abartiyi hic sevmem. Kisacasi cok itici boyle insanlar

Aşağılık kompleksinden çok daha makul.

Kendimi övdüğüm kadar yerebildiğim için rahatlıkla bu hastalığa (?!) sahip olduğumu söyleyebilirim. Dengeyi kurmak önemli olan, gerisi önemsiz.: )

Başarılar diliyorum..

Ben hayatim boyunca cok insan tanidim.

Kendini ovenini de ezigini de.

Ciddiye almiyorum, agzindan cikana degil ortaya ne koyduguna bakiyorum. Agzi olan konusuyor cunku :)

bu huyu kolay kolay düzelmeyecek insandır her ortamda kendini övecek birşeyler bulur
karşıdakiler tarafından hoş karşılanmayabilir
kendini öve öve bir süreden sonra ego kasmaya başlayacaktır
bu nedenle övmek ve yermenin zamanlamasını ve dengesini iyi bilmek gerek

Geri