Kendini Övmeyi Seven 3 Kadın Burcu

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
KOÇ BURCU: Bir Koç tükenmez enerjisi ve hızıyla kendini över. Mücadeleci ve çalışkan yapısıyla her ortamda "Ben burdayım" diyecek kadar güçlüdür.

OĞLAK BURCU: Oğlak burcu kadını başarılı işlere imza attığında bunu dile getirmekten hoşlanır. Oğlak burcu erkeklerinde de bu özellik var. Bir Oğlak kendine güvendiği konuda konuşmayı sever.

İKİZLER BURCU: İkizler burcuyla aynı ortamdaysanız mutlaka dinlemeyi göze almanız gerekir. İkizler burcu hazırcevap olmasıyla, bilinirliği ve zekâsıyla kendini övmeyi sever.

(Alıntıdır)

Dünyada toplasan zaten 5 tane oğlak kadını vardır, ikisi bu forumda.
@yeLda ve @Alavarez yıllardır tanıdığım insanlar, henüz kendilerini övdüğünü görmedim.
İkisini de sürekli ben övüyorum, acaba sayılıyor mu bu :)

kızlar övün kendinizi
neden övmüyorsunuz

Oğlak asparagas haber olmuş. Kaç tane oğlak tanıdıysam hepsi de özgüvenli, dış etkenlerle var olmaya ihtiyaç duymayacak ölçüde varoluşunun bilincinde insanlardı.

Neysemkine KOVA yok, bir kova olarak, ben beni övmem ne ki, imsamlar beni överler, derler sen ne güzel şeysin derler, doru.

452d778c92726fb0c6be19d5c815b3ba.jpg

Bazam düşünürüm. İğrenç bir akrep, bela bir yay, ikizler olsam da beni överler miydi, beni severler miydi? Evet... Doru.
Şuna bir bak, şunu kim sevmez ya? Ne sağa sola bakıyorsun kardeşim bana bak işte hayret bir şeysin, anlama kıtlığın mı var?

Geri