Kendini daha iyi hissetmek için neler yaparsın ?

• Kullanıcı Sır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 11 gün önce görüldü
Spor, boks antrenmanı ya da aynaya bakar "nelerin üstesinden gelmedin bunun mu üstesinden gelemeyeceksin lan" derim kendime. İyi bir motivasyon oluyor, tavsiye ederim.

Kendime şöyle güzel bol köpüklü bir kahv.... Nasım kandırdım ama kahve diyeceğim sandınız değil mi "Gerçek Kesit" oyuncuları eğitimi benden aldılar çok inandırıcı dobal bir oyunculuğum varmış...

Kendime şöyle soğuk bol köpüklü, içtikçe Belçika danteli oluşan bir bira ısmarlarım. Zaten siz siz olun birahaneye gittiğinizde arkadaşınız sevgiliniz -Hey garsôôn, çek bi' Arjantin köpüklü ôlsüunn." demiyorsa, onunla bira içmeyin. Birada minimum 2 parmak köpük esastır, açık bira köpüklü içilir, bira köpürtülürek doldurulur. Ben litrelik kupada 3 parmak köpük isterim.

Arjantin denilen 50 cl kupa, normalde kulpsuz olur fakat kulpsuz Arjantin avuç içi ısınızdan dolayı çabuk ılıma yapar. Helehelehele Adana gibi 68 derecelik yaz sıcaklarında böyle bir hata, biranıza mâl olabilir... Sidik içersiniz sidik.

-Lütfen Arjantin olsun, kulplu.

Peki Arjantin bardağa neden Arjantin denir?

Spor yapmak.
Ne kadın, ne para , ne iyi yemek & içecek, ne güzel bir film, ne de başka bir şey sporun verdiği rahatlama ve huzur hissini vermiyor.
Spordan sonra ikinci olarak seyahat etmek keyifli bir aktivitedir benim için.
Üçüncü olaraktan Beşiktaş'ımın maçını izlemek.

Bu aralar yazıyorum, sonra yazdıklarımı çöpe atıyorum.

bi kahve yaptım ya
sabah kahve iyi geliyor

Bende filtre kahve yapayım öğlenden Türk içerim )

20 bin adım hedefiyle sokağa atacağım kendimi birazdan.

Geri