Kendini çoğu zaman depresif hissediyor musun ?

• Kullanıcı Sır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
lan hiç mi derdiniz yok dertsiz pzvnkler.

Ocean in üzerine köprü düsmüs..
Sonra n'olmuş?
Ölmüş.
Mezara gömmüsler, kürek disarda kalmis.
Nukte?
Yok.dd

bebeğim ben ölünce gömülmeyi reddediyorum denize atacaklar, bari balıklar faydalansın nereden baksan kemikleri saymasan 20 kilo et çıkar, evrimsel biyolojide döngüye bir faydamız, katkımız olsun. o yüzden kürek fantezisi bana uygun değil be. muahh.

Bu hissin müsebbibi overthinking olabilir. Bu da çok ciddi bir sorun. Bu sorunla baş etmek için profesyonel bir destek almak yerinde olabilir. Düşünceleri yazıya dökmek, bunları ayıklayıp gereksiz olanlardan kurtulmak ve bir sonuca bağlanması gereken hususları da bir plana ve sürece yerleştirmek rahatlama anlamında yardımcı olabilir. Gerçi ülkenin bu haliyle ne kadar pozitiflik basarsak basalım günün sonunda pozitiflik sığınağımız tek bir tweet ile yerlebir oluyor...

Eskiden bi depresif ben vardim, sonra ne oldu da herkes bana benzedi anlamadim.. etmen guzum üç günlük dünya üzül üzül nereye kadar..

velev ki ediyorum ne yapacaksın ?

NERDEYSE 2 HAFTADIR DURMADAN YAGMUR YAGIYO DURMADANNNNNN
EVET DEPRESYONA GIRCEM
YETER

arada iyidir kendini bulmak adına, her gün şahane olmak zorunda değiliz

Tanışalım bebek, adım depresif, karamsar soy adım.
Adım Samuel 27 yaşım...

Bazan neye üzüldüğümü neye ağladığımı unutuyorum. Bazan hüznüm ve iç sıkıntım çok ağır geliyor. Sürekli neyin var ne oldu bir şey oldu derler, yok bir şey benim marş rölesi günde birkaç kez tırtlar, derler ya bir yerden tırtırtır ses geliyor sen duymuyor musun? Kız benden geliyor marş basmıyor, birazdan düzelir şekerim.

Uzunca bir süre böyle hissedemem:d Hissetmiyorum da zaten. En ufak bir negatif duyguya meyledersem oradan çıkmak için çaba sarf ediyorum ve etmeliyim. Bir çift koca göz beni izliyor ve takip ediyor, koca kafası ben ne yapsam oraya çevriliyor ve minik burnu en ufak duygumun bile kokusunu alıyor. Kimdi, ünlülerden biri, çocuk yetiştirmenin en iyi kişisel gelişim yöntemi olduğunu söylüyordu, yani buna benzer bir şey. Aynen öyle. Bir insan yetiştirmek, her şeyden önemliymiş. Depresif olamam. Yapacak çok işim var:d

Geri