Kendini çoğu zaman depresif hissediyor musun ?

• Kullanıcı Sır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
Umutsuzluğa kapılınca sadece…

Çoğu zaman çevremdeki insanlara göre değişse de yok yere modumun düştüğü de çok olur..

benim gibi gamsızın birini mezara gömmüşler, kürek dışarıda kalmış. depresif insanlar benim gözümde zayıf insanlardır. depresif, melankolik ya da karamsar insanların neşeli ve cesur insanlara kıyasla daha zayıf ve güçsüzdür.

Hayır. İnsan kendini istediği gibi his edebilir. Bunu deneyin, göreceksiniz oluyor.

Hayır ama sürekli bir düşünce hali mevcut oluyor. Bazen karşımdaki insan bir şeyler anlatırken ona odaklanamıyorum. Başka şeyler düşünüyorum

Büyük bir markette üst katta çalışma olduğu için titreme oldu raflarda elemana deprem mi oluyor dedim sakin olun bişey yok dedi çalışma var dedi. Yaşamadığım halde bende de tedirginlik söz konusu

Hayır ama sürekli bir düşünce hali mevcut oluyor. Bazen karşımdaki insan bir şeyler anlatırken ona odaklanamıyorum. Başka şeyler düşünüyorum
o bende de var. çoğu zaman muhabbetten kopuyorum. galatasaray maçından tut, akşam ne yemeği yapacağına kadar aynı anda türlü türlü şeyler şerit gibi geçiyor kafadan.

evet fazlasıyla öyleyim bu ara. çok büyük bi sebep de yok ama en ufak şey canımı sıkıyor uzun süre kafamı kurcalıyor, hep kötü bir şeyler olacakmış hissiyle yaşıyorum. murat görse şimdi "satürn döneminden geçiyorsun seni sınayan her şeyin karşılığını fazlasıyla alacaksın" derdi <33

benim gibi gamsızın birini mezara gömmüşler, kürek dışarıda kalmış. depresif insanlar benim gözümde zayıf insanlardır. depresif, melankolik ya da karamsar insanların neşeli ve cesur insanlara kıyasla daha zayıf ve güçsüzdür.
Ocean in üzerine köprü düsmüs..
Sonra n'olmuş?
Ölmüş.
Mezara gömmüsler, kürek disarda kalmis.
Nukte?
Yok.dd

Geri