Kendini beğenen kişi.

• Kullanıcı USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1567 gün önce görüldü
Önyargılıdırlar.
Yüksek bir egoya sahiptirler.
Uzak durulası insanlar.

kendileri konuya yazmış bile zaten :D

Kendini beğenmiş ile kendini beğenmek farklı kavramlardır. İlki itici karşılanır, ukalalık olarak değerlendirilir. İkincisi de normal sayılabilecek bir durum.

Aynasinin yonunu cevirin (:

Bunun daha ileri boyutu narsisizm olarak ifade edilir ki kişinin kendini beğenmesinden öte; kendisine aşık olması, kendisine tapması anlamına gelir.

Eğer gerçekten dolu bir insansa güzel bir şeydir. Kişinin özgüven sahibi olduğunu gösterir. Karşımdaki kişinin 'hiç kendimi beğenmiyorum ya' demesi yerine kendinin farkında olmasını tercih ederim ama içi boş olup kendini öven insanları ayrı tutuyorum,onlar sıkıntı.

Kendimi beğeniyorum. Bunu söylemekten de çekinmem. Bu yüzden aşağılık kompleksi olan insanlardan tepki alıyorum ama olsun.. Kendini beğenmiş biri olmayı, ezik ve sünepe olanlara milyon kez tercih ederim.

Benim hayatım, fikirlerim sizi ilgilendirmez.

Kibir menşeili değilse özgüveni yüksektir kendini beğenen kişinin.

İşin içine kibir karışmadığı müddetçe öz güvenli olmak iyidir. Kendini beğenmek, kendini olduğu gibi kabul edip kendini her anlamda sevmek demekse, güzeldir. Kibir içeriyorsa, diğer insanları, "cahiller", "ezikler", "seni aşağılık pislik", "sünepelerrrr", "kitapsızlarrr" şeklinde değerlendirmeye götürüyorsa kişiyi, bu öz güven işareti değildir. O zaman nasıl desem biraz şey. Mütevazi kalarak da insan kendini beğenip sevebilir. Karıştırmayalım, yanlış olmasın.

Abartip ortaya narsistliğini koyan insanlar var. Guzel gorunmuyorsunuz, bilginize.

Beni herkes beğeniyor bende beğenmişim çok mu? :T:

Geri