Kendini baska bir forumdaymis gibi hissetmek

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
İF biraz ciddi, Forumsal ise daha çok şakaların, dedikodu ve espirlerin bol olduğu eğlence platformu gibiydi. Bu iki platform'un bir olması ve üyelerin bu duruma alışması, zaman alacak gibi gözüküyor. Bence yeni yönetimin dikkat etmesi gereken nokta; forumsal üyelerinin mizah amaçlı attığı postlara iyimser yaklaşılması, birleştirici olacağı kanaatindeyim.

Anna hanimcimin uye sozlugunu bulamiyorum arkadaslar bir el atsaniz cok yazasim var su an....

Aminn

Bilmem mi ya bensiz çekilmiyor hayat tabi:p

Tabii canım keyifle hem de=)

Tagını görünce sandın şiiri geliyor aklıma, buna benzer sözler var ama bu söz yok ya çok garip :D

çok kibarsın, o kadar mutlu ettiniz ki beni... teşekkürler :11111:

biz teşekkür ederiz efenim

Grifikir Bana Tasarım Lazım.

Söz Hayırli Bir işte KULLANACAM

:p

Bıraktım ben o işleri :D

İF biraz ciddi, Forumsal ise daha çok şakaların, dedikodu ve espirlerin bol olduğu eğlence platformu gibiydi. Bu iki platform'un bir olması ve üyelerin bu duruma alışması, zaman alacak gibi gözüküyor. Bence yeni yönetimin dikkat etmesi gereken nokta; forumsal üyelerinin mizah amaçlı attığı postlara iyimser yaklaşılması, birleştirici olacağı kanaatindeyim.
Merhaba, ciddiyetden ziyade yapılan şakalar da kişileri/ düşünceleri rencide etmeden kırmadan yapılmasından yanayız sadece. Zamanla birbirimizi daha iyi tanıyıp anlaşacağımıza eminim.

Geri