kendini banlatmaya çalışan üye

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
ortaya laf atarsın biri mutlaka üzerine alınır karşı atağa geçer ahahaaa böyle uzar gider. atraksiyondur birileri banlan diye gözlerinin içine bakar erim erim erir :))))) amann mutlu olacaklarsa banlayın la beni

Kafasi birseye bozulmustur..gitmek ister buralardan..ugrasir banlatmaya kendini..hatta banlatir gider..ama sonra bir gün Bani acilir.hic birini söylememis gibi yapmamis gibi bunlarin hic biri olmamis gibi girmeye devam ederler :) Allah akil fikir versin

sımdı konuya yorum yapmaya gelırler ;d

İradesi zayif sanirim, kendisini tutup girmeyebilir foruma .p

Degisiklik ariyordur.p
Bazen kendimi banlatasim geliyor ama kufur etmeyi tam bilmediğim icin tam banlanma olmayabilir diye vazgeçiyorum.p

Bu aralar ciddi ciddi düşündüğüm aktivite :/ 1 haftalığına banlanmaya ihtiyacım var. Bağımlı oldum foruma son zamanlarda. Talep üzerine yapılmıyor mu adminlerden rica etsek?

jan dark ufaklığını banlasalar ne gülerim varya. 15 yaş sınırı şart. ne yapam bu yaştan sonra ben mi banlanam?

banlamak ve banlanmak kavramlarını ciddiye alanların açtığı konu başlığı.
neyse ki kırmızı renk ile yazılmamış.

bende yapmistim bi ara :benmi: ama kufur ederek degil :benmi:
Kalbim kirilmisti diye abi beni banlayin forumdan rumuzumu silin
demistim ama banlamadilar yine de :benmi:

Valla cogu yerde banliyim kufrettigim icin :D banlasinlar diye etmistim :D

Bir üyeye kafayı takıp, onu banlamak icin 100 takla atan yöneticinin yanında bir hictir

Kaç kere banlandığımı hatırlamıyorum ama hiçbirini ben istememiştim. Birisi kendisini niye banlatmaya çalışsın ki :dusun: Kafası karışmıştır kesin :D

Ergen triplerinde olan üye.

Aa, o niye ki?

Geri